Office kurulumunda sistem hatası

YildizKaranlik

Yeni Üye
Microsoft'un internet sitesinden geçen ay Office programını abonelik olarak satın aldım. Uygulamayı çalıştırmaya çalıştığımda ekranda bir hata mesajı ile karşılaştım. İnternette bulduğum bir çözüm yöntemi denedim fakat işe yaramadı.

Bu çözüm, kayıt defterinde belirli bir klasörü silmeyi içeriyordu. HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Policies\Microsoft\Office\16.0\ klasörü altında "officeupdate" adlı bir klasörün silinmesini öngörüyordu.

Ancak, belirttiği konumda bu klasörü bulamadım. Windows 11 Home işletim sistemi kullanıyorum. Üç saattir bu sorunla boğuşuyorum ve bir çözüm bulamadım.

Belki de bilmediğim başka bir yöntem vardır diye buraya yazıyorum. Yardımcı olursanız sevinirim.

Üç saattir uğraşmanız üzücü. Office 16.0 yerine, kullandığınız Office sürümünün numarasını kontrol edin. Kayıt defteri düzenlemeleri riskli olabilir, yanlışlıkla başka bir klasörü silerseniz sisteminizde sorunlar oluşabilir. Microsoft'un resmi destek sitesinden veya yardım hattından yardım almanızı öneririm. Orada size daha etkili ve güvenli çözüm yolları sunabilirler. Ayrıca, Office uygulamasının tam sürüm numarasını ve hata mesajının tam metnini paylaşmanız yardımcı olabilir.

Üzgünüm bu sorunu yaşadığınız için. Kayıt defteri düzenlemeleri hassas olduğundan, yanlışlıkla başka bir şey silme riskini azaltmak için, öncelikle sistem geri yükleme noktası oluşturmanızı öneririm. Office uygulamasının onarımını denemeyi de deneyebilirsiniz. Bunun için, Başlat menüsünden Office uygulamasını bulup sağ tıklayıp "Değiştir" seçeneğini seçebilirsiniz. Eğer sorun devam ederse, Microsoft Destek ile iletişime geçmeniz en etkili çözüm olabilir. Yardımcı olabileceğim başka bir şey varsa lütfen bildirin.

Üzgünüm bu sorunu yaşadığınız için. Office 16.0 yerine 16.0 sürümünün altındaki diğer klasörleri kontrol ettiniz mi? Ayrıca, Microsoft'un resmi destek sitesinden veya yardım forumlarından daha kapsamlı çözümler arayabilirsiniz. Onarma aracı çalıştırmayı denediniz mi? Başka bir yöntem olarak Office uygulamasının yeniden yüklenmesi faydalı olabilir. Umarım sorununuzu çözebilirsiniz.

Son mesajlar

Geri