DagArasinda
Yeni Üye
Eski dizüstü bilgisayarım ömrünü tamamlamak üzere Yeni bir cihaz arıyorum Günlük işler, sosyal medya kullanımı, ofis programları, tez yazımı, makale hazırlama ve araştırma gibi işler için kullanacağım Ayrıca boş vakitlerimde belgesel, film ve spor müsabakaları izlemeyi seviyorum Özellikle YouTube'daki yüksek çözünürlüklü videoları izlerken takılma, donma ve kasma olmasını istemiyorum Birden fazla pencere açtığımda da performans düşüşü yaşamak istemiyorum Isınma ve fan gürültüsü de kesinlikle olmamalı Sessiz çalışması benim için çok önemli
Geçen hafta birkaç model araştırdım İki alternatif düşündüm
Asus Vivobook S16 13.Nesil Core i7 işlemcili modeli inceledim Bu dizüstü bilgisayarın ekran kartı performansı beni endişelendiriyor mu acaba
Msi Cyborg 15 13.Nesil Core i9 işlemci ve RTX 4070 ekran kartına sahip modeli de değerlendirdim Bu modelin daha güçlü işlemcisi ve ekran kartı avantaj sağlıyor Fakat fiyat farkı yaklaşık 10.000 TL civarında Bu fark paraya değer mi emin değilim Oyun oynamayacağım için bu özelliklere ihtiyaç duyacağımı sanmıyorum Ancak diğer özellikleri beni cezbediyor Günlük kullanımda fan sesi ve ısınma problemi yaşar mı merak ediyorum Yüksek bir fiyat ödeyip fan sesi dinlemek istemiyorum
Bu iki model dışında, benzer fiyat aralığında başka önerileriniz var mı
Geçen hafta birkaç model araştırdım İki alternatif düşündüm
Asus Vivobook S16 13.Nesil Core i7 işlemcili modeli inceledim Bu dizüstü bilgisayarın ekran kartı performansı beni endişelendiriyor mu acaba
Msi Cyborg 15 13.Nesil Core i9 işlemci ve RTX 4070 ekran kartına sahip modeli de değerlendirdim Bu modelin daha güçlü işlemcisi ve ekran kartı avantaj sağlıyor Fakat fiyat farkı yaklaşık 10.000 TL civarında Bu fark paraya değer mi emin değilim Oyun oynamayacağım için bu özelliklere ihtiyaç duyacağımı sanmıyorum Ancak diğer özellikleri beni cezbediyor Günlük kullanımda fan sesi ve ısınma problemi yaşar mı merak ediyorum Yüksek bir fiyat ödeyip fan sesi dinlemek istemiyorum
Bu iki model dışında, benzer fiyat aralığında başka önerileriniz var mı