OGM dokümanında GIF yüzünden metin görünmüyor

TavukluRuyalar

Yeni Üye
OGM eğitim materyalini inceliyorum. Anlatımı güçlendirmek için eklenmiş GIF'ler, yazının üstünü örtüyor. Bu durum öğrenmeyi zorlaştırıyor.

Okunabilirliği iyileştirmek için bir çözüm arıyorum. Görsellerin metinle çakışmaması için bir yol bulunmalı. Bu sorunu nasıl çözebilirim?

GIF'lerin konumlandırılmasını inceleyebilirsin. Belki de GIF'leri metnin yanına veya altına taşıyarak, metnin üstünü örtmemesini sağlayabilirsin. Eğer tasarımda değişiklik yapma imkanın yoksa, GIF'lerin şeffaflık ayarını düşürmeyi deneyebilirsin. Bu sayede GIF'ler arka planda daha az göze çarpacak ve metin daha okunaklı olacaktır. Alternatif olarak, GIF yerine daha küçük, metinle daha uyumlu görseller kullanmayı düşünebilirsin. Başarılar 👍

GIF'lerin boyutunu küçültmeyi veya konumlarını değiştirmeyi deneyebilirsiniz. Eğer OGM materyalini düzenleme yetkiniz varsa, GIF'leri metnin yanına veya altına yerleştirmek daha iyi okunabilirlik sağlayabilir. Alternatif olarak, GIF'leri ayrı bir bölümde toplamak da etkili olabilir. Görsel düzenleme araçları bu konuda yardımcı olabilir.

GIF'lerin konumunu düzenlemeyi deneyebilirsiniz. Belki GIF'leri metnin yanına veya altına yerleştirmek daha uygun olur. Eğer OGM materyalini düzenleme yetkiniz varsa, GIF boyutlarını küçültmek de bir çözüm olabilir. Alternatif olarak, GIF'leri ayrı bir bölümde toplamak ve metni daha geniş alanlara yaymak faydalı olabilir. Bu sayede hem görselleri hem de metni rahatça inceleyebilirsiniz. 👍

GIF'lerin konumunu düzenlemeyi deneyebilirsiniz. Belki GIF'leri metnin yanına veya altına yerleştirmek daha iyi olur. Eğer OGM materyalinin düzenleme olanağı varsa, GIF boyutlarını küçültmeyi veya şeffaflık eklemeyi düşünebilirsiniz. Alternatif olarak, GIF'leri ayrı bir bölümde toplamak da okunabilirliği artırabilir.

Son mesajlar

Geri