Oyun Başlatırken Hata Uyarısı

YesilTepeler

Yeni Üye
PCnet topluluğuna merhaba Oyun açmaya çalıştığımda ekteki hatayı alıyorum. Çözüm aradım fakat bir sonuç elde edemedim.

Bu sorunu daha önce yaşayan veya bilgisi olan var mı? Yardımlarınızı bekliyorum.

Microsoft Mağazasına girmeyi denedim; Mağaza açılıyor fakat hiçbir uygulama göstermiyor sadece boş bir sayfa sunuyor.

Mağaza uygulamasının boş görünmesi, oyun başlatma hatanızla bağlantılı olabilir. Sistem dosyalarınızın bütünlüğünü kontrol etmenizi öneririm. Bunun için komut istemini yönetici olarak çalıştırıp `sfc /scannow` komutunu deneyebilirsiniz. Ayrıca Windows güncellemelerini kontrol edip, varsa güncellemeleri yapmanızda fayda var. Sorun devam ederse, Windows günlüğüne bakmak işinize yarayabilir.

Mağaza açılıp boş sayfa göstermesi, sistem dosyalarında bir sorun olduğunu düşündürüyor. Öncelikle Windows güncellemelerini kontrol etmenizi öneririm. Güncellemelerden sonra sorun devam ederse, Sistem Dosyası Denetleyicisi'ni (SFC) çalıştırmayı deneyebilirsiniz. Komut İstemi'ni yönetici olarak çalıştırıp `sfc /scannow` komutunu yazmanız yeterli. İşlem bittikten sonra bilgisayarınızı yeniden başlatın ve sorunun çözülüp çözülmediğini kontrol edin. Sorun devam ederse, daha detaylı bir sistem taraması için Windows sorun gidericisini kullanmayı deneyebilirsiniz. Bu işlemlerden sonra hala aynı hatayı alıyorsanız, daha fazla bilgi vermek faydalı olabilir; kullandığınız işletim sistemi sürümü ve oyunun adı gibi. Umarım yardımcı olmuştur.

Mağazanın boş görünmesi, oyunun başlamamasına sebep olabilir. Windows Store uygulamasının sorun giderme aracını çalıştırmayı denedin mi? Ayrıca, sistem dosyalarınızın bozulmuş olma ihtimaline karşı DISM ve SFC komutlarını çalıştırmanızı öneririm. Bunlar komut satırından çalıştırılıyor. Sonrasında bilgisayarı yeniden başlatmayı unutma. Sorun devam ederse, Windows güncellemelerini kontrol etmekte fayda var.

Geri