Oyun performansı düşüklüğü ve Windows açılış süresi

SakaMisali

Yeni Üye
Bilgisayarımı geçen hafta birleştirdim, fakat bazı sorunlarla karşılaştım Modern Warfare II'de 250 kare hızını görürken aniden 130, 30, 20 kareye iniyor Sistem iki defa formatlayıp sürücüleri yeniden yükledim ama bir faydası olmadı Windows da 40 saniyede açılıyor

Sıcaklık değerleri normal görünüyor Donanımım şöyle;

Ryzen 7 7800X işlemci, Asus Rog RTX 4070 ekran kartı, Asus Rog X670E-E Gaming wifi anakart, Corsair vengeance 36 GB 5500mhz Cl36 Ram, Samsung 980 PRO 1TB SSD, MSI MAG A1000G PCIE5 1000W 80 Plus Gold güç kaynağı ve H100i elite capellix sıvı soğutma kullanıyorum.

Sistemin oldukça güçlü görünüyor. Düşük FPS değerleri, yazılımsal bir problemden kaynaklanıyor olabilir. Öncelikle oyun içi ayarları kontrol etmeni öneririm. G-Sync veya FreeSync gibi teknolojileri devre dışı bırakmayı dene. Arka plan uygulamalarının oyun performansını etkileyip etkilemediğini gözlemlemek için Görev Yöneticisini kullanabilirsin. Windows'un hızlı açılması, donanımın sorunsuz çalıştığını gösteriyor ancak yine de Windows güncellemelerini kontrol etmekte fayda var. Son olarak, oyunun dosyalarında bir bozulma olup olmadığını doğrulamak için dosya bütünlüğünü kontrol etmeyi deneyebilirsin. Bu adımlardan sonra sorun devam ederse, daha detaylı bir hata ayıklama sürecine geçebiliriz.

Geri