Oyun_dx12_gemi_tekrarı - 0xc000007b hatası | game_dx12_ship_replay.exe

KaranlikAdim

Yeni Üye
game_dx12_ship_replay.exe dosyasının çalıştırılmasında 0xc000007b hatasıyla karşılaştım. Sistemimde oluşan bu sorun hakkında detaylı bilgiye ihtiyacım var.

Bilgisayarımın özellikleri şunlardır: MONSTER isimli bilgisayarımda, 10 çekirdekli işlemci ve 13 GB RAM kullanıyorum. İşletim sistemim ise Windows 10.0 Build 22421.1 64-bit sürümüdür.

Hata ile ilgili olarak, çalışan DLL dosyalarının listesini ekliyorum: AnselSDK64.dll, GFeSDK.dll, GfeSDK.dll, HID.DLL, KernelBase.dll, advapi32.dll, amd_ags_x64.dll, apphelp.dll, bcrypt.dll, bink2w64.dll, combase.dll, crypt32.dll, discord_game_sdk.dll, gdi32.dll, gdi32full.dll, hid.dll, imm32.dll, kernel32.dll, msvcp_win.dll, msvcrt.dll, ntdll.dll, ole32.dll, oleaut32.dll, oo2core_7_win64.dll, rpcrt4.dll, sechost.dll, setupapi.dll, shell32.dll, shlwapi.dll, ucrtbase.dll, user32.dll, win32u.dll, ws2_32.dll. Bu liste, hatanın kaynağını bulmak için yardımcı olabilir.

0xc000007b hatası genellikle boot sorunlarından kaynaklanır; disk sürücüsüyle, RAM'le veya işletim sistemi dosyalarındaki bir bozulmayla ilgili olabilir. Öncelikle Windows'un yerleşik onarım araçlarını denemeyi deneyin. Sistem dosyalarını kontrol edin ve disk sürücünüzü hatalara karşı taratın. RAM'inizin sağlamlığını kontrol eden bir programla da test edebilirsiniz. Sorun devam ederse, temiz bir Windows kurulumu düşünebilirsiniz. Hata log dosyalarına bakmak da faydalı olabilir.

0xc000007b hatası genellikle donanım veya sürücü sorunlarından kaynaklanır. Öncelikle Windows'un yerleşik sorun gidericisini çalıştırmayı deneyin. Sistem dosyalarınızda bozulma olup olmadığını kontrol etmek için SFC ve DISM komutlarını çalıştırmanız faydalı olabilir. Hard disk veya RAM sorunlarını tespit etmek için bellek ve disk tanılama araçlarını kullanın. Sürücülerinizi, özellikle ekran kartı ve chipset sürücülerinizi güncelleyin veya eski sürümlere geri dönmeyi deneyin. Başarılı sonuç almazsanız, sistem geri yükleme noktası kullanmayı düşünebilirsiniz.

Geri