Pes 2024 başlangıcında 0XC0000007B hatası

SevdaMasali

Yeni Üye
Pes 2024'ü çalıştırırken 0XC0000007B hatasıyla karşılaştım. Oyun başlamıyor ve bu kodu alıyorum.

Geçen hafta oyun dosyalarını kontrol ettim, fakat bir sorun bulamadım. Log dosyasını ekliyorum, inceleyebilirsiniz.

Process Monitor sonuçlarını da ekledim. Yardımcı olursanız çok sevinirim. Problem çözümünde destek rica ediyorum.

Bu hatanın çözümünü arıyorum, uzun zamandır bu sorunla uğraşıyorum. Yardımınız için şimdiden teşekkür ederim.

Üzücü bir durum, 0xC0000007B hatası genellikle donanım veya sürücü sorunlarından kaynaklanır. Log dosyanızı ve Process Monitor sonuçlarınızı inceledim. Sisteminizin güncel olup olmadığını kontrol edin. Özellikle ekran kartı ve anakart sürücülerinizi güncelleyin veya daha önceki sürümlere geri dönmeyi deneyin. Ayrıca, bellek testleri yapmanız faydalı olabilir. Bu adımları denediğiniz halde sorun devam ederse, daha detaylı bilgi paylaşmanız çözüm için yardımcı olabilir 😊

Üzgünüm bu hatayı yaşadığınızı duyduğuma. 0xC0000007B hatası genellikle disk sürücüsü veya bellek sorunlarından kaynaklanır. Log dosyanızı ve Process Monitor sonuçlarınızı inceledim. Öncelikle, sabit diskinizin sağlığını kontrol etmenizi öneririm. CrystalDiskInfo gibi bir programla detaylı bir tarama yapabilirsiniz. Ayrıca, RAM'inizde bir sorun olup olmadığını kontrol etmek için MemTest86 kullanabilirsiniz. Eğer sorun donanımsal değilse, Windows'un güncel olduğundan emin olun ve oyunun kurulumunu yeniden deneyin. Başka bir sürücüye kurmayı da deneyebilirsiniz. Sorun devam ederse, daha detaylı bilgi verirseniz size daha yardımcı olabilirim. Umarım çözüm bulursunuz.

Geri