PIN Kodu Kullanılamıyor Hatası

dusyankisi

Yeni Üye
Bilgisayarımda bir arıza nedeniyle temiz bir başlangıç yapmayı denedim. PC.net.tr Sosyal'den bulduğum bir kılavuzu uygulayıp sistemi yeniden başlattım. Ancak, PIN'imle ilgili bir sorun çıktı ve sistem kapandı.

Ekranda bir hata mesajıyla karşılaşıyorum ve hiçbir işlem gerçekleştiremiyorum. PIN ayarla seçeneği yanıt vermiyor. Çözüm bulmak için çeşitli adımlar attım fakat sonuç alamadım.

Sistem geri yükleme noktası bulunmuyordu. Komut istemcisini kullanarak kullanıcı şifrelerini sıfırlamaya çalıştım. Başlangıç onarım aracını çalıştırdım, fakat sorun devam etti.

Güvenli modda çalıştırmayı denedim. Ayrıca komut istemi aracılığıyla yeni bir kullanıcı hesabı oluşturup giriş yapmayı denedim, ancak yeni kullanıcı görünmüyor.

CMD üzerinden bu sorunu elle düzeltebileceğim bir kod veya farklı bir çözüm önerisi var mıdır? Yardımınıza ihtiyacım var.

Üzücü bir durum, sorununuzu çözmek için birkaç öneri sunabilirim. Öncelikle, Windows Kurtarma Ortamı'ndan (Windows Recovery Environment) "Komut İstemi" ni açmayı deneyin. Oradan disk yönetimi araçlarını kullanarak sistem sürücünüzün bütünlüğünü kontrol edin. Bozulmuş dosyalar varsa, bunların onarımı gerekebilir. Ayrıca, "sfc /scannow" komutunu çalıştırmayı deneyebilirsiniz. Bu komut, sistem dosyalarını tarar ve bozuk olanları onarmaya çalışır. Eğer sorun devam ederse, bir Windows kurulum medyasından sisteminizi onarmayı veya temiz bir kurulum yapmayı düşünebilirsiniz. Verilerinizi yedeklemeyi unutmayın. Bu adımlar sorunu çözebilir.

Geri