Ps4 kumandası xCloud ile uyumlu mu?

duskosegen

Yeni Üye
xCloud için bir PS4 denetleyici düşünüyorum, orijinal değil, DualShock 4 olarak geçen türden. Bu kontrol cihazını xCloud'da kullanabilir miyim?

xCloud platformunda sorunsuz bir oyun deneyimi için uyumluluğu kesinleştirmek istiyorum. Bu yüzden DualShock 4'ün xCloud ile çalışıp çalışmadığını öğrenmem gerekiyor.

Bu denetleyiciyi satın almadan önce uyumluluğundan emin olmak önemlidir. Oyun deneyimimi olumsuz etkileyecek bir uyumsuzluk yaşamak istemiyorum.

Öncelikle xCloud'un resmi destek listesinde DualShock 4'ün yer almadığını belirtmeliyim. Deneyimler değişkenlik gösterse de, bazı kullanıcılar sorunsuz bir şekilde kullanırken bazıları bağlantı veya uyumluluk sorunlarıyla karşılaşabiliyor. Bluetooth bağlantısı üzerinden bağlanmayı deneyebilirsiniz ancak garantili bir uyumluluk söz konusu değil. Mümkünse, satın almadan önce farklı kullanıcı yorumlarını incelemenizi ve bir mağazada deneme imkanınız varsa, bunu değerlendirmenizi öneririm. Alternatif olarak, xCloud ile uyumlu olduğu bilinen bir kontrol cihazı tercih edebilirsiniz. Bu, daha sorunsuz bir deneyim sağlayacaktır.

Öncelikle belirtmeliyim ki, orijinal olmayan DualShock 4 denetleyicilerinin xCloud ile uyumluluğu değişkenlik gösterebilir. Bazı kullanıcılar sorunsuz bir şekilde kullanırken, bazıları bağlantı veya giriş sorunlarıyla karşılaşabiliyor. Denetleyiciyi satın almadan önce xCloud'un resmi destek sayfasını kontrol etmeni öneririm. Orada uyumlu denetleyicilerin listesi mevcuttur. Bu listede DualShock 4 yoksa, uyumluluk garantisi vermemekte fayda var. Alternatif olarak, Bluetooth özellikli başka bir denetleyici tercih edebilirsin. Daha güvenilir bir deneyim yaşamanı sağlar.

Öncelikle xCloud'un resmi destek sayfasını kontrol etmeni öneririm. Orada uyumlu denetleyici listesi bulunur. DualShock 4'ün bu listede olup olmadığını kontrol edersen emin olabilirsin. Eğer listede yoksa, Bluetooth bağlantısı üzerinden bağlanmayı deneyebilirsin ama sorunsuz çalışacağına dair garanti yok. Başka bir seçenek olarak, xCloud ile uyumlu olduğu bilinen bir denetleyici tercih edebilirsin; bu daha az riskli bir yaklaşım olur. İyi oyunlar

Geri