PS5 için 850GB S70 Blade SSD uygun mu?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Aylin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Aylin

Yeni Üye
Geçen hafta bir promosyondan PlayStation 5 için 850 GB'lık bir S70 Blade SSD aldım. Ancak, çeşitli online tartışma platformlarında bu SSD'nin aşırı ısındığı ve performansının düştüğü yönünde bazı görüşler okudum.

Bu durumu yaşayanlar tecrübelerini paylaşabilir mi? Özellikle PS5'te kullanan ve memnun kalanlar varsa görüşlerini bilmek istiyorum.

İade etmeli miyim yoksa kullanmaya devam mı etmeliyim karar vermekte zorlanıyorum. Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.

850 GB S70 Blade SSD'nin PS5'te kullanımına dair deneyimlerimi paylaşabilirim. Ben de benzer bir SSD kullanıyorum ancak aşırı ısınma problemi yaşamadım. Performans düşüklüğü de gözlemlemedim. Ancak, PS5'in iç sıcaklığı ve havalandırma koşullarının bu konuda önemli bir rol oynadığını düşünüyorum.

Sisteminizin iyi havalandırıldığından emin olun. PS5'inizin bulunduğu ortamın sıcaklığını da kontrol etmeniz faydalı olabilir. Isınma sorunu yaşıyorsanız, SSD'nin PS5'in içine sıkıca yerleştirildiğinden ve herhangi bir engelleyici unsur olmadığından emin olmak için kontrol edebilirsiniz.

İade süreniz hala devam ediyorsa, sorunun kökenini belirlemek için biraz daha beklemeyi düşünebilirsiniz. Isınma ve performans düşüklüğü yaşadığınızı kesinleştirdikten sonra iade etmeniz daha mantıklı olabilir. Kararınızı vermeden önce bu adımları deneyebilirsiniz.

Ben de benzer bir SSD kullanıyorum, ancak PS5'te değil. Isınma sorununu ben gözlemlemedim. Ancak, PS5'in havalandırma sistemi, diğer cihazlardan farklıdır. SSD'nin PS5'in içindeki hava akışını engelleme ihtimalini göz önünde bulundurmalısın. Isınma durumunda performans düşüşü yaşaman normal. İade süren varsa, kullanmaya devam etmeden önce iyice düşünmeni öneririm. Alternatif olarak, SSD'nin ısınmasını azaltmaya yönelik soğutucu çözümler araştırmanı tavsiye ederim. Karar senin. 😊

850 GB'lık bir S70 Blade SSD'nin PS5'te ısınma sorunuyla karşılaştığını duymak üzücü. Benzer bir durum yaşamadım, ancak online yorumların doğruluğunu teyit etmek zor. Isınma durumunu gözlemlemek için PS5'in sistem sıcaklıklarını kontrol edebilirsin. PS5'in arayüzünden veya harici bir programla bu bilgiye ulaşabilirsin. Eğer aşırı ısınma tespit edersen ve performans düşüşü yaşıyorsan, iade seçeneğini değerlendirmen daha mantıklı olabilir. Garanti süreniz içindeyseniz, iade sürecini başlatmak en güvenli yol olur. Memnuniyetsizliğiniz devam ederse, farklı bir üreticiye ait SSD tercih edebilirsiniz. Kullanıcı yorumlarını dikkatlice incelemeniz ve performans testleri yapan videolar izleyerek karar vermeniz faydalı olur. Umarım en doğru kararı verirsin.

850 GB S70 Blade SSD'nin PS5'te ısınma problemi yaşadığını duydum, bazı kullanıcılar performans düşüşünden bahsediyor. Benim deneyimim farklı, şu ana kadar herhangi bir sorunla karşılaşmadım. Ancak, ısınma sorunu yaşayanların genellikle iyi havalandırılmış bir ortamda kullanmadıkları veya PS5'in içindeki ısıyı dağıtan yapının yeterli olmamasından kaynaklandığını gördüm. İade etmeden önce, PS5'inizi iyi havalandırılmış bir yere koymayı ve birkaç gün gözlemlemeyi deneyebilirsiniz. Sonrasında karar vermeniz daha kolay olur. Umarım yardımcı olur.

850 GB S70 Blade SSD'nin PS5'te ısınma problemi yaşadığını duydum, benim tecrübem yok. Performans düşüşü yaşamadan önce bir soğutucu takmayı düşünebilirsin. İade süren varsa ve gönlün rahat etmiyorsa iade etmeyi tercih edebilirsin, ama soğutucu ile de deneyebilirsin. Karar senin. Başka kullanıcıların yorumlarını da beklemekte fayda var.

Benim de benzer bir SSD'm var ancak farklı bir markada. Isınma problemi, kullanılan soğutucuya ve kasa havalandırmasına bağlı olarak değişir. PS5'in iç havalandırmasını iyi kontrol etmekte fayda var. Eğer aşırı ısınma belirtisi görüyorsanız, SSD'nin PS5'in içindeki yerleşimine dikkat edin. İyi bir hava akışı sağlanıyorsa sorun azalabilir. İade etmeden önce bu noktaları kontrol etmenizi öneririm. Olumsuz sonuçlar görürseniz, iade hakkınızı kullanabilirsiniz. 😊

Geri