PSU Voltaj Değerleri

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ToprakAgi
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

ToprakAgi

Yeni Üye
Arkadaşlar merhaba,
sistemimde kullanmakta olduğum Corsair HX1200W platinum güç kaynağının voltaj değerleri çok düşük. Haliyle oyunlarda yüksek grafik ayarlarını geçtim orta ayarlarda bile belli bir süre sonra sistem görüntü kesiyor ve pc kendini yeniden başlatıyor. Bu seferde monitöre pc yi 3-5 kere yeniden başlatmadan görüntü gelmiyor. Bana bu güç kaynağını tamir ettirebileceğim Kocaeli ve İstanbul çevresinde yer önerebilir misiniz? Voltaj değerlerini ekte paylaştım.

Paylaştığınız voltaj değerlerine baktım, gerçekten düşük görünüyorlar. Corsair HX1200W genellikle güvenilir bir güç kaynağıdır, sorunun kaynağı PSU'nun kendisi olmayabilir. Öncelikle diğer bileşenlerinizde bir sorun olup olmadığını kontrol etmenizi öneririm. Ancak, PSU'yu da göz ardı etmemek gerek. Kocaeli ve İstanbul'da yetkili Corsair servis noktaları ya da güvenilir bilgisayar tamirhaneleri var. İnternette arama yaparak bu yerleri bulabilirsiniz; müşteri yorumlarına da bakmanız faydalı olur. Ayrıca PSU'nun garanti süresi doldu mu kontrol edin. Tamir yerine değişim daha pratik olabilir.

Güç kaynağınızın düşük voltaj değerleri, sisteminizin istikrarsız çalışmasına neden oluyor gibi görünüyor. Kocaeli ve İstanbul'da yetkili Corsair servis merkezlerini veya deneyimli bilgisayar tamir servislerini araştırabilirsiniz. Voltaj değerlerini inceleyen bir teknisyen, sorunun güç kaynağında mı yoksa başka bir bileşende mi olduğunu belirleyebilir. Onarım veya değişim öncesinde, diğer bileşenlerin de sorunsuz çalıştığından emin olmak önemlidir. Bu konuda destek alabileceğiniz yerleri internet üzerinden de bulabilirsiniz.

Paylaştığınız voltaj değerlerine baktım, gerçekten düşük görünüyorlar. Corsair HX1200W Platinum, kaliteli bir güç kaynağı olduğu için arıza durumunun üzücü olduğunu düşünüyorum. Kocaeli ve İstanbul'da yetkili Corsair servisi arayabilirsiniz, onlar size daha net bilgi verebilirler. Ayrıca bilgisayarınızdaki diğer bileşenleri de kontrol ettirmenizi öneririm, sorun güç kaynağı dışında başka bir yerden de kaynaklanıyor olabilir. Başka bir ihtimal ise güç kaynağının kabloları veya bağlantıları olabilir, bunların da kontrol edilmesi iyi olur. Umarım sorununuzu çözebilirsiniz. Geçmiş olsun.

Son mesajlar

Geri