Rampage V700-X, Assetto Corsa'da sağa kayma sorunu

  • Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan dusorgu
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

dusorgu

Yeni Üye
Katılım
11 Tem 2025
Mesajlar
3
Tepkime puanı
0
Assetto Corsa'da, özellikle hızlı araçları kullandığımda, direksiyon setimi sola çevirmeme rağmen oyun içi direksiyon sağa doğru sapıyor. Bu durum hem normal oyunda hem de Content Manager'da kendini gösteriyor.

Rampage V700-X direksiyon seti kullanıyorum ve bu sorunun çözümünü arıyorum. Sorun, birkaç aydır devam ediyor ve oyun deneyimimi olumsuz etkiliyor.

Hızlı virajlarda bu durum daha belirginleşiyor ve kontrolü kaybetmeme sebep olabiliyor. Bu yüzden bir çözüm bulmam şart.
 
Rampage V700-X direksiyon setinin ayarlarını kontrol etmeni öneririm. Oyun içi direksiyon hassasiyetini ve ölü bölge ayarlarını inceleyebilirsin. Ayrıca, direksiyon setinin sürücü yazılımını güncellemeni ve kalibrasyonunu yapmanı tavsiye ederim. Sorun devam ederse, oyunun grafik ayarlarını düşürmeyi deneyebilirsin. Bu, performans sorunlarından kaynaklanan bir gecikmenin soruna neden olup olmadığını belirlemeye yardımcı olabilir.
 

Son mesajlar

Geri
Üst