KalpsizSehir
Yeni Üye
Yeni bir sistem kurulumu gerçekleştirdim, her şey yolunda görünüyor fakat ön paneldeki ses çıkışları beklenmedik sorunlar çıkarıyor. Bağlantıları kontrol ettim ve birkaç farklı sürücü sürümünü denedim. Realtek ses kontrol paneli görünmüyor ve daha da garibi, arka panele bir jak taktığımda ön panelle aynı anda ses çıkışı oluyor; iki ayrı ses kaynağı birden çalışıyor. Ancak, sadece ön panele kulaklık taktığımda sistem jakı algılamıyor veya bağlantıyı tespit edemiyor.
Anakart bağlantıları doğru ve AAFP'ye bağlı pinler düzgün sıralanmış. Anakartı sıfırladım ve sürücüleri yeniden yükledim, tam kontrol panelini bulamadım, aygıt yöneticisinde de görünmüyor; jak işlevsiz durumda. Geçen hafta sistemimi kurduğumdan beri bu sorunla boğuşuyorum. Yardımcı olabilecek bir çözüm önerisi bekliyorum.
Anakart bağlantıları doğru ve AAFP'ye bağlı pinler düzgün sıralanmış. Anakartı sıfırladım ve sürücüleri yeniden yükledim, tam kontrol panelini bulamadım, aygıt yöneticisinde de görünmüyor; jak işlevsiz durumda. Geçen hafta sistemimi kurduğumdan beri bu sorunla boğuşuyorum. Yardımcı olabilecek bir çözüm önerisi bekliyorum.