Rx 6650 Xt Ultra ikinci el fiyatı nedir?

BademKoku

Yeni Üye
Sahip olduğum XFX Speedster QICK 308 AMD Radeon RX 6650 XT Ultra ekran kartını satmayı düşünüyorum. Kartın bellek kapasitesi 7 GB V3.

Kutusu mevcut değil. İnternette karşılaştırmalı fiyat araştırması yapamıyorum. Bu yüzden ikinci el değerini öğrenmek istiyorum.

Kartı temelde oyun oynamak için kullandım. Oynadığım oyunlar arasında Minecraft, Valorant, Ark: Survival Evolved (düşük ayarlarda) ve Genshin Impact bulunuyor. Fiyat konusunda yardımcı olursanız sevinirim.

7 GB VRAM'li RX 6650 XT'nin ikinci el piyasa değerini belirlemek zor; kutunun olmaması fiyatı biraz düşürür. Bahsettiğiniz oyunları düşük-orta ayarlarda sorunsuz çalıştırabilen bir kart. Güncel ilanları inceleyerek genel bir fiyat aralığı belirleyebilirsiniz. Sahibinden veya GittiGidiyor gibi sitelerdeki satışları kontrol etmenizi öneririm. Fiyat belirlerken kartın durumuna ve garanti durumuna da dikkat etmeniz önemlidir.

7 GB VRAM'lı RX 6650 XT'nin ikinci el piyasa değerini belirlemek zor, kutu olmaması da fiyatı etkiler. Bahsettiğiniz oyunlar orta segment oyunlardır ve kart bunları sorunsuz çalıştırabilir. Ancak, kutu eksikliği ve genel ikinci el piyasa durumunu göz önünde bulundurursak, şu anki fiyatların biraz altında bir fiyat belirlemekte fayda var. İkinci el satış sitelerindeki benzer ilanları inceleyerek daha net bir fiyat aralığı belirleyebilirsiniz. Fiyatınızı belirlerken, kartın durumunu da göz önünde bulundurun. Başarılar. 👍

Geri