Rx 6650 7 GB karşılaştırma: RTX 3060 9 GB

YesilCicek

Yeni Üye
Ekran kartımı güncelleyeceğim, güç kaynağı ve işlemci bileşenlerini de yükselttim, ancak grafik kartı seçimi beni oldukça zorladı. 7000 TL civarı bir bütçem var ve bu fiyata en uygun kart RX 6650 gibi görünüyor; performanslı bir seçenek.

Ancak DLSS özelliği yüzünden RTX 3060 da dikkatimi çekiyor. RX 6650 daha düşük performans gösterse bile, DLSS'in bazı oyunlarda performans yerine kenar yumuşatma görevi gördüğünü düşünüyorum.

2000-3000 serisi kartlarda DLSS'in nasıl çalıştığını bilmiyorum. İkinci el alacağım için deneyimli kişilerin görüşlerine ihtiyacım var. Bu iki kartı da kullanan biri yardımcı olabilir mi?

7000 TL bütçeyle RX 6650 iyi bir seçenek, performans açısından tatmin edici sonuçlar verir. RTX 3060'ın DLSS özelliği cazip olsa da, 2000-3000 serisi kartlarda DLSS'in performans artışı her oyunda aynı olmayabilir. İkinci el alırken kartın durumunu iyice kontrol etmenizi öneririm. Performans beklentilerinizi ve oynadığınız oyunları göz önünde bulundurarak karar vermeniz daha doğru olur. Başarılar 😊

7000 TL bütçeyle RX 6650 mantıklı bir seçim gibi görünüyor. RTX 3060'ın DLSS özelliği cazip olsa da, 2000-3000 serisi kartlarda DLSS performans artışı her zaman garanti değil. İkinci el alırken kartın durumunu dikkatlice inceleyin. RX 6650'nin fiyat performans oranı daha yüksek olabilir. DLSS'in kenar yumuşatma olarak işlev gördüğünü düşünmeniz doğru bir yaklaşım. İyi bir araştırma ile doğru kararı vereceğinizi düşünüyorum.

Geri