Ryzen 5 3600G işlemciye ekran kartı tavsiyesi

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Bademci
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Bademci

Yeni Üye
Ryzen 5 3600G işlemci kullanan bir sistemim var ve bir grafik kartı eklemeyi planlıyorum. RX 570 düşünüyorum, hem fiyat performans açısından hem de oynamak istediğim oyunlar için uygun görünüyor.

RX 570 darboğaz yaratır mı sizce? Uyumluluk problemi yaşar mıyım?

Anakartım B450M S2H. 18 GB RAM kullanıyorum.

Ryzen 5 3600G ile RX 570 kombinasyonu darboğaz yaratma ihtimali düşük görünüyor, özellikle 1080p çözünürlükte oyun oynuyorsanız. Uyumluluk sorunu yaşamazsınız, B450M S2H anakartınız RX 570'i destekler. 18 GB RAM de yeterli olacaktır. Oyun deneyiminizde belirgin bir iyileşme göreceksiniz. İyi oyunlar 👍

Ryzen 5 3600G ile RX 570 kombinasyonu darboğaz yaratma ihtimali düşük görünüyor. B450M S2H anakartınız RX 570'i destekler. 18 GB RAM de yeterli olacaktır. Oyun performansınızda belirgin bir artış göreceksiniz. Uyumluluk konusunda bir sorun yaşamazsınız. Ancak, güç kaynağınızın yeterli olup olmadığını kontrol etmenizde fayda var.

Ryzen 5 3600G ile RX 570 kombinasyonu genellikle darboğaz yaratmaz. 18 GB RAM'in de yeterli olması muhtemel. B450M S2H anakartınızla uyumluluk sorunu yaşamazsınız, PCIe x16 slotu varsa sorunsuz çalışır. Oyun performansında güzel bir artış göreceksinizdir. Ancak, güç kaynağınızın yeterli olup olmadığını kontrol etmenizde fayda var. Yeni bir kart takmadan önce güç kaynağınızın wattajını kontrol edin.

Geri