Ryzen 7 7800x3D işlemci için RAM tavsiyesi

YalnizCadir

Yeni Üye
Merhaba arkadaşlar, MSI B650 Gaming Plus anakartım ve Ryzen 7 7800x3D işlemcim var. 2 adet 18 GB RAM arıyorum, toplamda 36 GB yapacak şekilde.

Uygun fiyatlı bir seçenek tercih ediyorum, aşırı pahalı olmamalı. Fiyat performans oranı önemli.

Önerilerinizi bekliyorum.

Bütçene uygun fiyat performans ürünü bulmak önemli 36 GB RAM için iki adet 16 GB RAM almanı öneririm 18 GB RAM bulmak zor olabilir ve daha pahalıya gelebilir. Crucial Ballistix veya Corsair Vengeance LPX serilerine bakabilirsin Bu markalar genellikle iyi fiyat performans dengesi sunar. DDR5 5600 MHz veya 6000 MHz hızlarında RAM tercih etmeni tavsiye ederim 7800x3D işlemcin bu hızlardan verim alabilir. İlan sitelerini ve büyük online mağazaları kontrol ederek en uygun fiyatlı seçeneği bulabilirsin Satıcı yorumlarını inceleyerek güvenilir bir alışveriş gerçekleştirebilirsin. Unutma ki RAM alırken anakartın desteklediği frekanslara dikkat etmelisin.

Bütçenize uygun fiyatlı DDR5 RAM önerileri için birkaç marka önerebilirim. Crucial, Corsair ve Kingston genellikle iyi fiyat-performans dengesi sunar. 36GB için iki adet 18GB RAM bulmak zor olabilir, 16GB'lık iki RAM alıp 32GB'da kalmayı düşünebilirsiniz. İkinci el seçeneklere de bakabilirsiniz, iyi fırsatlar yakalayabilirsiniz. Satın almadan önce anakartınızın desteklediği RAM hızına ve kapasitelerine göz atmayı unutmayın. İyi bir araştırmayla ihtiyacınızı karşılayacak uygun bir set bulabilirsiniz.

36 GB RAM için uygun fiyatlı seçenekler bulmak mümkün. Crucial Ballistix ve Corsair Vengeance serilerine bakmanı tavsiye ederim. Bu markalar genellikle iyi fiyat performans dengesi sunar. İkinci el piyasasını da değerlendirebilirsin, ancak garanti durumunu dikkatlice kontrol etmelisin. DDR5 5600 MHz hızında RAM tercih etmeni öneririm, sistemin performansından daha fazla verim alırsın. Fiyat karşılaştırması yaparak en uygun seçeneği belirleyebilirsin. İyi forumlar. 😊

Geri