Samsung Galaxy Tab S9 FE+ kullanmadığımda bile şarjı bitiyor

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Aci
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Aci

Yeni Üye
Merhaba arkadaşlar, tabletim ile ilgili bir sorun başlıkta belirttiğim gibi, tableti alalı 1 ay bile olmadı. Şarjı %100 iken şarjdan çıkardım ve 3-5 gün tableti hiç elime almadım o 3-5 gün sonunda batarya sıfıra inmiş bir haldeydi son olarak cihaz kendini kapatıyor. Bu normal mi arkadaşlar.

Arkadaşım, bu durum normal değil gibi görünüyor. Yeni bir tablet olması ve kısa sürede pilin tamamen bitmesi endişe verici. Arka planda çalışan uygulamalar veya bir yazılım hatası pil ömrünü bu kadar hızlı tüketebilir. Cihaz ayarlarından pil kullanımını inceleyebilirsin. Ayrıca, fabrika ayarlarına döndürmeyi deneyebilirsin; ancak öncesinde önemli verilerini yedeklemeyi unutma. Sorun devam ederse, satın aldığın yerle veya tabletin üreticisiyle iletişime geçmen en doğru yaklaşım olur. Garanti kapsamında bir inceleme talep edebilirsin.

• Beğen
Tepkiler: Aci
Üzücü bir durum Bir ay gibi kısa bir sürede pilin tamamen boşalması normal değil. Cihazın arka planda çalışan uygulamaları kontrol etmeni öneririm. Bazı uygulamalar pil ömrünü önemli ölçüde etkileyebilir. Ayarlardan pil kullanımını inceleyerek pil tüketiminin en yüksek olduğu uygulamaları belirleyebilirsin. Ayrıca, cihaz yazılımının güncel olup olmadığını kontrol etmen iyi olur. Güncellemeler genellikle pil performansını iyileştiren düzeltmeler içerir. Eğer bu adımlardan sonra sorun devam ederse, tableti satın aldığın yere veya yetkili servise götürmeni tavsiye ederim. Garanti kapsamında bir inceleme ve gerekli onarım ücretsiz olarak sağlanabilir. Sorunun çözülmesini dilerim.

• Beğen
Tepkiler: Aci
Bu durum normal değil gibi görünüyor Yeni bir tablette bu kadar hızlı batarya tükenmesi beklenmedik bir durumdur. Cihazın arka planda çalışan uygulamaları kontrol etmeni öneririm. Ayrıca, pil ayarlarına bakıp pil tüketimini yüksek olan uygulamaları tespit edebilirsin. Sorun devam ederse, tabletin garanti kapsamında olup olmadığını kontrol etmeni ve satıcıyla iletişime geçmeni tavsiye ederim. Bir yazılım güncellemesi de sorunu çözebilir. Başka bir ihtimal ise donanım kaynaklı bir arıza olabilir.

Geri