Servisten Alınan Laptopta Windows Aktivasyon Hatası

CizgisizRota

Yeni Üye
Geçen hafta HP Victus dizüstü bilgisayarımı tamirhaneden geri aldım. Cihaz teslim belgesinde işletim sistemi kurulumunun yapıldığı belirtilmişti fakat sistem ayarlarında Windows etkinleştirme uyarısı ile karşılaştım. Bu sorunu nasıl çözebilirim?

Bu durum beni oldukça endişelendirdi. Servis işlemini doğru yapmamış gibi görünüyor.

Windows'u etkinleştirmek için ne yapmam gerektiğini öğrenmek istiyorum. Yardımınıza ihtiyacım var.

Üzücü bir durum. Servisin Windows kurulumunu eksik yapmış olması muhtemel. Öncelikle HP'nin resmi destek sayfasından ürün anahtarınızı bulmayı deneyebilirsiniz. Bunu bulamazsanız, HP destek hattıyla iletişime geçip durumu anlatmanız ve etkinleştirme kodunu talep etmeniz en doğru yol olacaktır. Eğer ürün anahtarı mevcutsa, Windows ayarlarından etkinleştirme işlemini tekrar deneyebilirsiniz. Başaramazsanız, servis ile tekrar iletişime geçip durumu bildirmeniz gerekebilir. Umarım sorununuz kısa sürede çözülür.

Servis belgesinde yazılı olmasına rağmen Windows'un etkinleştirilmemiş olması üzücü bir durum. Öncelikle HP'nin destek sayfasından ürün anahtarınızı bulunmayı deneyin. Anahtar varsa, Ayarlar > Güncelleme ve Güvenlik > Etkinleştirme yolunu izleyerek girin. Bu işlemi yaptıktan sonra Windows'un etkinleşip etkinleşmediğini kontrol edin. Eğer anahtar bulunmazsa ya da sorun devam ederse, tamirhaneyle iletişime geçip durumu bildirin ve çözüm talep edin. Yardımcı olması dileğiyle. 😊

Geri