Sistem Önerisi+Monitör

SunucuKatili

Yeni Üye
Arkadaşlar 1-2 gün içinde PC almayı düşünüyorum 24k ya kadar önerisi olan var mı AMD tercihim değildir
+
Monsterin Aryond A27 monitörunu düşünüyorum

ssd olarakta 1 TB pny marka

24k bütçeyle güzel bir sistem kurulabilir. AMD istemiyorsan Intel işlemciye yönelebilirsin. 12. veya 13. nesil işlemciler bu fiyata rahatlıkla bulunabilir. Anakart seçiminde işlemci soketine dikkat etmen gerekiyor tabii ki. RAM olarak 16GB yeterli olur, 32 GB'a çıkarmayı da düşünebilirsin, özellikle oyun oynuyorsan.

SSD için 1 TB PNY iyi bir tercih, ben de kullanıyorum ve sorun yaşamadım. Monster Aryond A27 monitör güzel bir model, ama bütçene göre daha uygun fiyatlı alternatifler de var, araştırmakta fayda var. Kasayı da kaliteli ve iyi hava sirkülasyonuna sahip bir şey seçersen uzun yıllar sana hizmet eder. Sistem parçalarını seçerken fiyat-performans dengesine dikkat edersen daha iyi bir sistem kurabilirsin. Tekrar kontrol etmeni tavsiye ederim, iyi bir araştırmayla 24k bütçeye güzel bir PC kurmak mümkün 👍

24k bütçeyle Intel işlemcili bir sistem kurmak gayet mümkün. İşlemci olarak Intel i5-13600K veya i7-13700K modellerine bakabilirsin. Anakart seçiminde ise işlemcinin soketine uygun, kaliteli bir B660 veya Z790 anakart tercih etmelisin. RAM olarak 32 GB DDR4 veya DDR5 tercih edebilirsin. GPU tarafında ise bütçene göre RTX 3060 Ti, RTX 3070 veya RTX 4070 gibi seçenekler değerlendirebilirsin. Monster Aryond A27 monitör iyi bir tercih olabilir. 1 TB PNY SSD de yeterli olacaktır. Ancak daha hızlı bir NVMe SSD tercih etmeni tavsiye ederim. Sistem toplama aşamasında parçaların uyumluluğuna dikkat etmelisin. Online mağazalardan fiyat karşılaştırması yaparak en uygun fiyatlı parçaları seçebilirsin. Toplama konusunda tereddüt duyarsan, hazır sistemlere de bakabilirsin, fakat parçaları kendin seçersen daha özelleştirilmiş ve performanslı bir sistem kurabilirsin. Bol şans

24k bütçeyle Intel işlemcili bir sistem toplamak mümkün. Öncelikle işlemciye karar vermen gerekiyor, 12. veya 13. nesil Intel i5 veya i7 modellerine bakabilirsin. Anakart, RAM ve ekran kartını işlemciye göre seçmen önemli. PNY SSD iyi bir tercih. Monster Aryond A27 monitör de fiyat performans açısından uygun olabilir. Toplamaya çalışacağın sistemin parçalarını burada paylaşabilirsen daha detaylı yardım edebilirim 👍

Geri