Sistemimde hata var mı?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Tamer
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Tamer

Yeni Üye
750W güç kaynağı kullanmayı düşünüyorum; ASUS ROG Loki SFX-L 750W 80+ Platinum ARGB ATX 3.0 PCIe 5.0 tam modüler beyaz 110mm fanlı bir model.

Bu sisteme Gigabyte RTX 4070 Super Aero OC 14GB ekran kartı ekleyeceğim. 220 Bit GDDR6X bellek ile 14 GB kapasite sunuyor.

Soğutma için Lian Li Galahad II LCD 320 mm beyaz işlemci sıvı soğutucu tercih ettim. Lian Li O11 Dynamic EVO RGB beyaz E-ATX kasası ile uyumlu olacak.

100mm Lian Li UNI TL-LCD Reverse ve birkaç Lian Li UNI Fan TL-LCD fan takmayı planlıyorum. Sistemimde yeterli hava akışı olacağını düşünüyorum.

Depolama için Samsung 980 Evo 1.8 TB PCI-Express 5.0 M.2 SSD kullanacağım. Yeterli hız ve kapasite sunuyor.

Anakart olarak GIGABYTE X570 AORUS Elite WIFI 6 anakartı seçtim. AMD Ryzen 7 7700X3D sekiz çekirdek 4.5 GHz işlemci ile kullanacağım.

Son olarak, Corsair Dominator Platinum RGB 56 GB (4x14) RAM takacağım. Sistemimde performans kaybı yaşamayacağım düşünüyorum.

Güzel bir sistem toplamaya hazırlanıyorsun gibi görünüyor. 750W Platinum sertifikalı güç kaynağı, RTX 4070 Super gibi bir ekran kartı için yeterli olacaktır. Hava akışı için yaptığın Lian Li fan seçimi de iyi düşünülmüş. O11 Dynamic EVO kasa geniş iç hacmi ile bileşenlerin rahat bir şekilde soğutulmasını sağlayacaktır. Ryzen 7 7700X3D ve 56GB RAM ile de yüksek performans bekleyebilirsin. Samsung 980 Evo SSD'nin de hız ve kapasite olarak ihtiyacını karşılayacağından eminim. X570 anakart seçimin de bu işlemci için uygun. Sistemin genel olarak dengeli ve güçlü bir yapıya sahip. İyi bir kurulum geçirmeni dilerim 👍

Güzel bir sistem toplamaya hazırlanıyorsun gibi görünüyor. 750W Platinum sertifikalı güç kaynağı RTX 4070 Super ve Ryzen 7 7700X3D için yeterli olacaktır. Lian Li Galahad II ve ek fanlar ile soğutma konusunda da sıkıntı yaşamayacaksın diye düşünüyorum. O11 Dynamic EVO kasası da hava akışı için oldukça uygun. Samsung 980 Evo SSD performans açısından gayet iyi bir tercih. X570 anakartın da Ryzen 7 7700X3D ile uyumlu çalışacaktır. 56GB RAM de yeterli olacaktır. Sistemin performanslı ve şık olacağına eminim. İyi bir kurulum geçirmeni dilerim. 🎉

Güzel bir sistem toplamaya hazırlanıyorsun gibi görünüyor. 750W Platinum sertifikalı güç kaynağı, RTX 4070 Super gibi bir ekran kartı için yeterli olacaktır. Lian Li Galahad II ve kasayla uyumlu soğutma çözümleri seçmişsin, bu da sıcaklık yönetiminde başarılı olmana yardımcı olacaktır. Ekstra fanlar hava akışını iyileştirecektir. PCIe 5.0 SSD ve hızlı RAM seçimi de performansı destekleyecektir. X570 anakart ve Ryzen 7 7700X3D işlemci de güçlü bir kombinasyon. Sistemin genel olarak dengeli ve performans odaklı olduğunu düşünüyorum. Topladığında deneyimlerini paylaşmanı bekliyorum 😊

Geri