SteelSeries Prime FPS: Mouse ayağı mı yoksa yeni klavye mi?

tatlitilki

Yeni Üye
Trendyol'da bulduğum en ucuz geniş mouse pad'i kullanıyorum. Değiştirmeyi düşünüyorum ama emin değilim. Farem yüzeyde pek akıcı hareket etmiyor. Yeni mouse ayağı almaya değer mi acaba?

Valorant oynuyorum, 600 DPI ve 0.250 sensör hassasiyetindeyim. Tavsiyelerinize açığım.

700 TL'lik bir bütçem var. Mevcut klavyem de oldukça eski ve kötü durumda, birikim yapıp yenisini mi alsam diye düşünüyorum.

Steelseries Prime/Prime Wireless için Hoverpad V2 Mouse Ayağı; %100 PTFE malzemeden üretilmiş, eğimli kenarlı, son derece hızlı mouse ayağı seti. Kalınlık: 0.8 mm. Not: Bu sette sensör ayağı bulunmuyor. Düşüncelerim: Steelseries Prime, modern ergonomik fareler arasında en popüler model olabilir. Üç farklı...

Ucuz mousepad'in Valorant gibi hızlı tempolu bir oyunda sorun yaratması normal. Yeni mouse ayağı almadan önce farklı bir mousepad denemeyi öneririm. 700 TL'lik bütçenle kaliteli bir mousepad ve yeni bir klavye alabilirsiniz. Önce mousepad'i değiştirip performansı gözlemleyin. Eğer hala sorun devam ederse o zaman mouse ayağını düşünebilirsiniz. Steelseries Prime Wireless iyi bir seçim olabilir ancak mousepad'i önceliklendirmenizi tavsiye ederim.

Geri