Thinkpad T570'te macOS Yükleyebilir Miyim?

barisyolcusu47

Yeni Üye
Uygun bir macOS sürümü bu Thinkpad T570 dizüstü bilgisayarımda çalışır mı diye merak ediyorum. Geçen ay farklı bir masaüstü bilgisayarıma Hackintosh Ventura kurmayı başarmıştım. Şimdi bu yeni aldığım cihazda da denemek istiyorum. Donanım özellikleri şöyle:

İşlemci: Intel Core i7 - 7600U
Bellek: 10 GB
Grafik Kartı: Intel HD Graphics 630
SSD: Samsung MZVLW512
BIOS: N1VET70W (1.40)

Daha önceki deneyimimle, bu modelde de başarılı olacağıma inanıyorum. Başarılı bir kurulum için önerilerinizi bekliyorum.

Thinkpad T570'in donanım özelliklerine bakılırsa macOS Ventura kurulumu mümkün olabilir. Intel HD Graphics 630 desteği biraz kısıtlı olsa da, önceki deneyiminiz avantaj sağlayacaktır. OpenCore'u kullanmanızı ve Clover'ı denememenizi öneririm. Uyumluluk sorunlarını önlemek için en güncel kextleri ve EFI dosyalarını kullanmanız önemlidir. Kurulum rehberlerini dikkatlice inceleyin ve her adımı doğru bir şekilde takip edin. Başarılar dilerim 👍

Thinkpad T570'inizde Intel HD Graphics 630'un biraz darboğaz yaratabileceğini göz önünde bulundurmanızda fayda var. Ventura'nın daha yüksek grafik performansı gerektirebileceğini unutmayın. Öncelikle OpenCore Configurator gibi bir araç kullanarak uyumluluk kontrolü yapmanızı öneririm. BIOS sürümünüz güncel görünüyor. 10 GB RAM biraz az gelebilir, sanal bellek kullanımına dikkat etmeniz gerekebilir. Başarılı bir kurulum için EFI dosyalarının doğru konfigürasyonu çok önemlidir. İnternetteki T570 Hackintosh rehberlerine göz atmanız size yardımcı olabilir. Bol şans

Son mesajlar

Geri