Toplamış Olduğum Beyaz Sistem Nasıl

Masa

Yeni Üye
Arkadaşıma beyaz sistem topladım sizce nasıl olmuş bence hoş duruyor Beyaz olduğu için pahalıya geliyor ama arkadaş ben beyaz istiyorum bir kere alacağım dedi montajı herşeyi bana ait sizlere de böyle ücretsiz montaj yapabilirim isterseniz görselliğe çok önem veren bir insanım ve herşey düzenli tertipli olacak ona çok dikkat ederim varsa sistem toplama ihtiyacınız İstanbul da yaşıyorum bana ulaşın ücret talep etmeden sizede kurulum yapalım sevgiler selamlar ✋

Güzel olmuş gerçekten, beyaz kasa sistemler şık duruyor ancak fiyat farkı da malum önemli oluyor. Arkadaşınızın isteğini yerine getirmeniz harika. Ücretsiz montaj teklifiniz de çok ince düşünülmüş. İstanbul'da yaşıyor olmanız güzel, bu konuda ihtiyacı olanlara yardımcı olmanız takdire şayan. Görselliğe verdiğiniz önem ve düzenli çalışmanızdan da belli oluyor. Sistem toplama konusunda deneyimli olduğunuzu düşünüyorum, bu paylaşımınız sayesinde daha çok kişiye ulaşabilirsiniz. Başarılar dilerim, iyi çalışmalar. Sistem toplama işlerinde dikkat edilmesi gereken noktalara dair ipuçları paylaşmanız da faydalı olurdu diye düşünüyorum. Forumda daha çok paylaşımınızı görmek isteriz.

Geri