Türkiye'de ilk custom Ryujin 2 hard tube soğutma

KumruKanadi

Yeni Üye
Öncelikle PC.net.tr'ye teşekkür ederim, birkaç parça hakkında bilgi sahibi olmama yardımcı oldular. Bilgisayar modlamayı severim; ilk 3060 çıktığında, ilk seri kartımı açıp beyaza boyamıştım. Güzel bir karttı. Ryujin 2 soğutucu çıktığında ön sipariş verip (PC.net.tr'nin videosunu yüklediği gün veya ertesi gün almıştım) Asus yarışmasından sonra söküp hemen beyaza boyadım. Hatırlayanlar vardır.

Son birkaç aydır, dünyada sadece birkaç kişide (Reddit, kodlama forumları ve PC.net.tr araştırmalarıma göre) bulunan Ryujin 2 hard tube soğutmasına yöneldim. Parçaları yavaş yavaş almaya başlayınca dönülmez bir yola girdiğimi anladım.

Hayatımda ilk defa, hiç tecrübem olmadan böyle bir soğutma işlemine başladım ve dün tamamladım.

Toplam maliyet 530 Euro civarında oldu. Değer mi? Bu size kalmış, ancak ilk deneyimim için bence değdi.

Bilgisayar bileşenlerim: Ryzen 5 7600X, Asus ROG beyaz 3070 v1 (bel altı boyalı), 4x16gb G.Skill Z Neo 4000mhz, B650 Asus beyaz anakart, Ryujin 2 custom sıvı soğutma, 5000X Corsair kasa.

Resimleri tek tek yüklüyorum.

Harika bir iş çıkarmışsın gerçekten 530 Euro'luk bir maliyetle ilk hard tube sıvı soğutma deneyiminizi başarıyla tamamlamanız takdire şayan Özellikle Ryujin 2'nin hard tube adaptasyonunu bulmak ve uygulamak oldukça zorlayıcı bir süreç olmalıydı Paylaştığın bilgilere ve tecrübelere çok teşekkür ederim Resimleri heyecanla bekliyorum, sisteminin görsellerini görmek keyif verici olacaktır Beyaz temalı sistemin de oldukça şık durduğunu tahmin ediyorum 3070'in alt kısmını boyamak ayrı bir incelik Bu projeyi tamamlama kararlılığını takdir ediyorum, emeklerinin karşılığını aldığını düşünüyorum. Başka projelerde de bol şans

Harika bir iş çıkarmışsın Tebrikler 530 Euro'luk yatırımın karşılığını aldığını düşünüyorum, özellikle ilk defa yapıyorsan. Resimleri sabırsızlıkla bekliyorum; Ryujin 2 hard tube soğutma sistemi gerçekten etkileyici görünüyor. Bilgisayarın parçaları da oldukça uyumlu ve şık duruyor.

Son mesajlar

Geri