Vatan'dan alınan 1700 TL'lik PS4 kolu gerçek mi?

golgecizgi

Yeni Üye
Vatan Bilgisayar'dan satın aldığım bir oyun kumandasının orijinal olup olmadığını sormak istiyorum. 1600 TL'ye Sony PS4 Dualshock 4 denetleyicisi, siyah, 2. sürüm aldım.

Ürün, Vatan Bilgisayar'ın internet sitesinden, geçen ay sipariş edildi. Sipariş numarası 1234567.

Bu fiyat, bana orijinal olup olmadığı konusunda şüphe uyandırdı. Fiyatının piyasa fiyatlarına uygun olup olmadığını kontrol etmek istedim.

1600 TL biraz yüksek geldi gerçekten de. Sony PS4 Dualshock 4 denetleyicisinin fiyatlarını farklı sitelerde karşılaştırabilirsiniz. Hepsiburada, Trendyol gibi siteleri kontrol etmenizi öneririm. Vatan Bilgisayar'ın müşteri hizmetleri ile de sipariş numaranız (1234567) ile iletişime geçip ürünün orijinallik belgesini veya garanti durumunu sorabilirsiniz. Ürün kutusunda ve denetleyicide orijinallik işaretleri olup olmadığına da bakabilirsiniz. Umarım yardımcı olur.

1600 TL biraz yüksek gibi görünüyor Sony PS4 Dualshock 4 denetleyicisinin fiyatlarını çeşitli online mağazalarda kontrol etmenizi öneririm. Vatan Bilgisayar'ın müşteri hizmetleriyle iletişime geçip sipariş numaranız (1234567) ile ürünün orijinallik belgesini talep edebilirsiniz. Garanti belgesi ve kutunun üzerindeki bilgileri de inceleyin. Bu şekilde daha net bir sonuca ulaşabilirsiniz 👍

Vatan Bilgisayar'dan yapılan alışverişlerde genellikle orijinal ürünler satılıyor. 1600 TL biraz yüksek gelebilir, sipariş numaranızla birlikte Vatan Bilgisayar müşteri hizmetlerine ulaşarak ürünün orijinallik belgesini talep edebilirsiniz. Ayrıca, internette aynı ürünü satan diğer güvenilir satıcıların fiyatlarını karşılaştırabilirsiniz. Bu şekilde daha net bir bilgiye sahip olabilirsiniz 👍

Son mesajlar

Geri