Windows 10/11'i ISO Görüntüsüne Aktarma

KutupGozlugu

Yeni Üye
Windows 10 ya da Windows 11 işletim sistemini tüm ayarları, uygulamaları ve verileriyle birlikte ISO dosyası olarak kopyalamak istiyorum. Hedefim, bu ISO'yu farklı bir bilgisayara kurduğumda orijinal sistemin birebir aynısını elde etmek.

Bu sayede, mevcut bilgisayarımın tam bir yedeğini kuruluma hazır ISO formatında oluşturmayı planlıyorum. Bunu nasıl başarabilirim?

ISO dosyası oluşturma işlemi ile, sistemin birebir kopyasını elde etmeyi umuyorum. Yöntem hakkında bilgi rica ediyorum.

Sistemin birebir kopyasını ISO olarak almak için Macrium Reflect Free veya EaseUS Todo Backup Free gibi ücretsiz yedekleme programlarını kullanabilirsin. Bu programlar, sistem sürücünüzü tam olarak kopyalayıp ISO dosyası oluşturmanı sağlar. İşletim sistemi ve tüm verilerin korunması için bu yöntem daha güvenilirdir. Programın arayüzünü takip ederek ISO oluşturma adımlarını tamamlayabilirsin. Oluşturduğun ISO'yu sonraki kurulumlarda kullanabilirsin. Başarılar dilerim 👍

Sistemin birebir kopyasını ISO olarak oluşturmak için Macrium Reflect veya EaseUS Todo Backup gibi yedekleme programlarını kullanabilirsin. Bu programlar, sistem sürücünüzü ISO dosyası olarak yedeklemenizi sağlar. Yedekleme işlemi tamamlandıktan sonra, oluşturulan ISO dosyasını farklı bir bilgisayara yazdırarak aynı sistemi kurabilirsin. İşlem biraz zaman alabilir, sabırlı olmanı tavsiye ederim. ISO dosyasının boyutu oldukça büyük olacağını unutma. Programın arayüzünü takip ederek işlemleri kolayca gerçekleştirebilirsin. Başarılar

Son mesajlar

Geri