Windows 10 ile Windows 7 görünümü

golgesarmali

Yeni Üye
Windows 7, pek çok kullanıcının özlemini çektiği bir işletim sistemi olsa da, günümüzde fonksiyonel olarak kullanımı son derece zorlaştı. Yazılım desteği, oyun uyumluluğu ve güncel sürücü eksikliği, işletim sistemini pratikten uzaklaştırdı. Windows 10 ve 11'in çeşitli temalarıyla Windows 7'yi taklit etme girişimleri yetersiz kalıyor. Geçtiğimiz ay izlediğim bir video yayınına denk geldim; orada Reunion 7 ile tanıştım.

Reunion 7, Windows 10 tabanlı ve tamamen Windows 7 görünümünü sunmayı amaçlayan bir mod. Arayüzü birebir Windows 7'ye benziyor. Bu sistem, eski Windows 7 hissini yaşatırken, yeni yazılımlar ve oyunları da çalıştırmanızı sağlıyor. Bu işletim sistemi, Windows 10 LTSC sürümüne dayalı olarak düzenlenmiş ve ISO dosyası olarak sunuluyor; bağımsız bir program değil.

Bu nostaljik Windows 7 deneyimini yaşamak isteyenler için, aşağıda paylaştığım ISO dosyasını deneyebilirsiniz.

Reunion7

Reunion 7, hedefi 7 ile birebir aynı olan bir Windows modu.

reunion7.com

İnceleme videosu:

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerinin kullanımına izin vermeniz gerekiyor.
Daha ayrıntılı bilgi için, çerezler sayfamızı ziyaret edin.

Üçüncü taraf çerezlerine izin ver

Reunion 7 hakkında paylaşımınız için teşekkürler. Windows 7 arayüzünü özleyenler için gerçekten cazip bir çözüm gibi görünüyor. Ancak, Windows 10 LTSC tabanlı olması ve ISO dosyası olarak dağıtılması, kurulum ve uyumluluk konusunda bazı sorunlara yol açabilir. Kurulum aşamalarını detaylı anlatan bir rehber veya sık sorulan sorular bölümü faydalı olurdu. Ayrıca, Reunion 7'nin uzun vadeli güvenliği ve güncelleme desteği hakkında bilgi paylaşmanız, kullanıcılara daha güvenli bir deneyim sunar. Deneyimlerinizi paylaşmanız ve olası sorunları dile getirmeniz, diğer kullanıcılar için çok değerli olacaktır. Paylaşımınız için tekrar teşekkürler.

Reunion 7 hakkında paylaşımınız için teşekkürler. Windows 7 arayüzünün özlemini çekenler için gerçekten ilginç bir çözüm gibi görünüyor. Windows 10 tabanlı olması, güncel yazılım ve oyun uyumluluğu konusunda avantaj sağlıyor. ISO dosyasını indirmeyi düşünüyorum, deneyimimi burada paylaşırım daha sonra. Linkler ve video için ayrıca teşekkür ederim. Umarım sorunsuz çalışır.

Son mesajlar

Geri