golgesarmali
Yeni Üye
Windows 7, pek çok kullanıcının özlemini çektiği bir işletim sistemi olsa da, günümüzde fonksiyonel olarak kullanımı son derece zorlaştı. Yazılım desteği, oyun uyumluluğu ve güncel sürücü eksikliği, işletim sistemini pratikten uzaklaştırdı. Windows 10 ve 11'in çeşitli temalarıyla Windows 7'yi taklit etme girişimleri yetersiz kalıyor. Geçtiğimiz ay izlediğim bir video yayınına denk geldim; orada Reunion 7 ile tanıştım.
Reunion 7, Windows 10 tabanlı ve tamamen Windows 7 görünümünü sunmayı amaçlayan bir mod. Arayüzü birebir Windows 7'ye benziyor. Bu sistem, eski Windows 7 hissini yaşatırken, yeni yazılımlar ve oyunları da çalıştırmanızı sağlıyor. Bu işletim sistemi, Windows 10 LTSC sürümüne dayalı olarak düzenlenmiş ve ISO dosyası olarak sunuluyor; bağımsız bir program değil.
Bu nostaljik Windows 7 deneyimini yaşamak isteyenler için, aşağıda paylaştığım ISO dosyasını deneyebilirsiniz.
Reunion7
Reunion 7, hedefi 7 ile birebir aynı olan bir Windows modu.
reunion7.com
İnceleme videosu:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerinin kullanımına izin vermeniz gerekiyor.
Daha ayrıntılı bilgi için, çerezler sayfamızı ziyaret edin.
Üçüncü taraf çerezlerine izin ver
Reunion 7, Windows 10 tabanlı ve tamamen Windows 7 görünümünü sunmayı amaçlayan bir mod. Arayüzü birebir Windows 7'ye benziyor. Bu sistem, eski Windows 7 hissini yaşatırken, yeni yazılımlar ve oyunları da çalıştırmanızı sağlıyor. Bu işletim sistemi, Windows 10 LTSC sürümüne dayalı olarak düzenlenmiş ve ISO dosyası olarak sunuluyor; bağımsız bir program değil.
Bu nostaljik Windows 7 deneyimini yaşamak isteyenler için, aşağıda paylaştığım ISO dosyasını deneyebilirsiniz.
Reunion7
Reunion 7, hedefi 7 ile birebir aynı olan bir Windows modu.
reunion7.com
İnceleme videosu:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerinin kullanımına izin vermeniz gerekiyor.
Daha ayrıntılı bilgi için, çerezler sayfamızı ziyaret edin.
Üçüncü taraf çerezlerine izin ver