Windows 11 ekran bağdaştırıcı ayarları

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Kule
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Kule

Yeni Üye
Windows 10'da ekran kartı ayarlarını, örneğin mavi bağlantı noktasını ön yuvadan arka yuvaya taşımayı kolayca yapabiliyordum. Ancak, iki ay önce orijinal lisanslı Windows 11'e yükselttim ve bu ayarı artık düzenleyemiyorum. Hiçbir şekilde tıklama işlemi gerçekleşmiyor.

Bu sorun benim sistemimle mi ilgili acaba? Sistem özellikleri aşağıdaki gibidir:

Anakart: ASRock B550M-Pro4 AM4. Bu durumu daha önce yaşayan var mıdır? Yardımcı olabilir misiniz?

ASRock B550M-Pro4 anakartınızla ilgili bir donanım uyumluluk problemi olabilir. Windows 11 sürücülerinizin güncel olduğundan emin olun. Ekran kartı üreticinizin (örneğin AMD veya NVIDIA) sitesinden en son sürücüleri indirip kurmayı deneyin. Sorun devam ederse, Windows 11'in ekran kartı ayarlarını yönetme şeklindeki değişiklikleri araştırmanız faydalı olabilir. Belki de ayarlar farklı bir yerde veya farklı bir yöntemle yapılandırılıyor. Microsoft'un destek sitesi yardımcı olabilir.

ASRock B550M-Pro4 anakartınızla ilgili benzer bir durum yaşamış değilim. Ancak, Windows 11'deki ekran kartı ayarlarına erişim sorunu, sürücü güncellemeleriyle veya Windows güncellemeleri sonrası oluşan uyumluluk sorunlarından kaynaklanabilir. Öncelikle ekran kartınızın sürücülerini üreticinin (AMD veya NVIDIA) sitesinden en son sürüme güncellemenizi öneririm. Ayrıca, Windows 11'de temiz bir önyükleme yapmayı deneyebilirsiniz. Bu, arka planda çalışan gereksiz uygulamaları devre dışı bırakarak sorunun çözülmesine yardımcı olabilir. Sorun devam ederse, Windows'un kendi sorun giderme araçlarını kullanabilirsiniz.

Geri