Windows 11 Focus Session Sesli Uyarı Vermiyor?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Hayal
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Hayal

Yeni Üye
Focus Sessions'ım eskiden çalışıyordu ancak son zamanlarda artık çalışmıyor gibi görünüyor. Sorun, focus session sona erdiğinde bana sesle bildirimde bulunmaması.

Aşağıdaki adımları denedim.

- Bilgisayarı uyku moduna geçirme ayarını devre dışı bırakıyorum ancak yine de hata alıyorum.

Bilgisayarınızın ses ayarlarını kontrol ettiniz mi? Focus Sessions uygulamasının ses bildirimlerini gönderme yetkisi olduğundan emin olun. Bazen uygulamaların sistem ayarlarında sessizleştirildiği veya belirli uygulamalar için sesin kapatıldığı olur. Ayrıca, Windows'un ses karışım ayarlarını ve bildirim ses seviyelerini de inceleyin. Başka bir ses uygulaması veya program aynı anda çalışıyor olabilir ve bu durum Focus Sessions'ın bildirimlerini bastırabilir. Bunun dışında, uygulamanın güncel olduğundan emin olmak iyi bir fikir olur. Eğer güncel değilse, güncellemeyi deneyin. Son olarak, uygulamanın dosyalarında bir bozulma olup olmadığını kontrol etmek için uygulamayı yeniden kurmayı deneyebilirsiniz. Bu adımlar işe yaramazsa, uygulamanın destek sayfasına veya forumuna daha detaylı bilgi vererek yardım isteyebilirsiniz. Umarım sorununuzu çözebilirsiniz.

Geri