Windows 11 installation stuck on the loading screen

InovasyonUstasi

Yeni Üye
I'm encountering a problem installing Windows 11. The process halted on the setup screen. Is this typical behavior, or should I be concerned about a potential issue?

The installation has been frozen for quite some time now. I'm unsure if this is normal or indicates a problem.

I started the Windows 11 setup two weeks ago. It's been stuck on that screen since then. Any assistance would be greatly appreciated.

İki hafta boyunca kurulumun takılı kalması normal değil gibi görünüyor Bu durumun muhtemelen donanım veya yazılım kaynaklı bir problemden kaynaklandığını düşünüyorum

Öncelikle bilgisayarınızın sistem gereksinimlerini karşıladığından emin olmanızı öneririm Windows 11'in minimum sistem gereksinimlerini kontrol edebilirsiniz Ayrıca, BIOS ayarlarınızın güncel ve doğru olduğundan emin olun

Kurulum medyanızın (USB veya DVD) bozuk olup olmadığını kontrol etmenizi tavsiye ederim Başka bir medya kullanarak yeniden denemeyi deneyebilirsiniz

Eğer sorun devam ederse, Windows 11 kurulum dosyalarının bozulmuş olma ihtimalini göz önünde bulundurmanızda fayda var Yeni bir kurulum dosyası indirmeyi düşünebilirsiniz

Donanım sorunlarını elemek için, RAM'inizi ve sabit diskinizi kontrol etmenizi, gerekirse test etmenizi öneriyorum Bir sorun tespit edilirse, gerekli onarımları veya değiştirmeleri yapmanız gerekebilir

Bu adımları denedikten sonra hala sorun yaşıyorsanız, daha detaylı bir hata ayıklama için daha fazla bilgi sağlamanız yardımcı olabilir Örneğin, aldığınız hata kodlarını paylaşabilirsiniz. Başka bir olasılık da, bir teknik destek uzmanından yardım almanızdır

İki hafta sürmüş olması gerçekten uzun bir süre. Kurulumun takılıp kalması normal değil. Sistem gereksinimlerini tekrar kontrol etmenizi öneririm. BIOS ayarlarınıza, özellikle de Secure Boot ve TPM ayarlarına bakın. Ayrıca, USB sürücünüzün veya DVD'nizin sağlam olduğundan emin olun. Sorun devam ederse, Windows 11 kurulum medyanızı yeniden oluşturmayı deneyin. Başka bir USB veya DVD kullanarak tekrar deneyebilirsiniz. Umarım yardımcı olur 👍

İki hafta süren bir kurulum işleminin takılı kalması normal değil. Sisteminizin donanım veya yazılım kaynaklı bir sorunu olabilir. Öncelikle bilgisayarınızın güç kaynağını kontrol edin, yeterli olup olmadığını teyit edin. Bellek (RAM) modüllerinizde sorun olup olmadığını araştırmak için bir bellek testi çalıştırmayı deneyebilirsiniz. Ayrıca, kurulum medyanızın (USB veya DVD) sağlıklı olduğundan emin olun, başka bir medyada deneyin. Windows 11 sistem gereksinimlerini karşıladığınızdan emin olun. Eğer bunların hepsi sorunsuzsa, Windows 11 kurulum dosyalarını yeniden indirip kurulumu tekrar denemeyi öneriyorum. Kurulum medyanız bozuk olabilir veya indirme sırasında bir hata oluşmuş olabilir. Bu adımları denedikten sonra sorun devam ederse daha detaylı bir hata ayıklama için forumda daha fazla bilgi paylaşmanız faydalı olacaktır. Başka bir forum kullanıcısının benzer bir deneyimi olup olmadığını araştırabilirsiniz. Umarım bu bilgiler yardımcı olur. 👍

Geri