Doğru bölümü bulduğumdan emin değilim, ancak en uygun yer burası gibi görünüyor. Ücretsiz TeamViewer'ı ev bilgisayarlarım ve ara sıra arkadaşlarım için uzun zamandır kullanıyorum. İşleyişi kusursuzdu; fakat geçen ay eski Windows 10 bilgisayarımı yeni bir AMD işlemci ve anakart ile güncelledim (eski sistem Intel tabanlıydı). Eski Intel işlemcili Windows 10 M.2 sürücüsünden sorunsuz bir şekilde önyükleme yaptım. Yeni bir Windows 11 Pro lisansı satın aldım ve kurulum sorunsuz tamamlandı. Ancak TeamViewer, eski Windows 10 donanımına otomatik bağlantı için ayarlanmıştı ve bağlantı hala ona bağlı kalıyor. Yeni sistemde TeamViewer'ı çalıştırabiliyorum, fakat her seferinde şifreyi kopyalayıp ana bilgisayarda girmem gerekiyor.
Eski sürümü nasıl devre dışı bırakacağımı ve yeni sürümle otomatik bağlantı kurabilmek için onu nasıl kaydedeceğimi öğrenmek istiyorum. TeamViewer forumlarında yardım aradım, fakat maalesef geri dönüş alamadım. Bir çözüm önerisi bekliyorum.
Eski sürümü nasıl devre dışı bırakacağımı ve yeni sürümle otomatik bağlantı kurabilmek için onu nasıl kaydedeceğimi öğrenmek istiyorum. TeamViewer forumlarında yardım aradım, fakat maalesef geri dönüş alamadım. Bir çözüm önerisi bekliyorum.