Windows 7 Başlangıç ISO dosyası indirme

RuzgarTasiyan

Yeni Üye
Windows 7 Starter sürümünün ISO dosyasını arıyorum. Nereden ulaşabilirim? Bu işletim sisteminin kurulum dosyasına ihtiyacım var.

Bir yerden indirebileceğim bir kaynak arıyorum. Güvenilir bir kaynaktan indirmek istiyorum.

Windows 7 Starter ISO dosyalarını bulmak günümüzde zorlaştı çünkü Microsoft artık resmi olarak desteklemiyor. Güvenilir bir kaynak bulmak önemli; pirat sitelerden uzak durmanızı öneririm. Eski forumlarda paylaşılan linklere güvenmemekte fayda var çünkü bunlar güncel olmayabilir veya zararlı yazılımlar içerebilir. Eğer bir yedek ISO'nuz yoksa, Windows 7'nin daha güncel sürümlerine bakmanız veya farklı bir işletim sistemini değerlendirmeniz daha güvenli bir seçenek olabilir. Ancak, eğer mutlaka Windows 7 Starter kullanmanız gerekiyorsa, Microsoft'un resmi destek sayfalarını inceleyebilirsiniz; belki de orada bir yol bulabilirsiniz.

Windows 7 Starter sürümünün ISO dosyasını bulmak zor olabilir çünkü Microsoft artık bu sürümü desteklemiyor ve resmi indirme linkleri kaldırılmış durumda. Alternatif indirme kaynakları güvenlik riskleri taşıyabilir. Lisansınız varsa, Microsoft'tan doğrudan destek almayı denemek en güvenli yol olurdu. Eğer lisansınız yoksa, daha yeni bir işletim sistemine geçmeyi düşünebilirsiniz. Alternatif olarak, eski bir yedek dosyanız varsa onu kullanabilirsiniz. Güvenilir bir kaynaktan indirmenin önemini tekrar vurgulamak isterim.

Geri