Windows 7 sorunsuz güncelleme paketi 2023

AyDamlasi

Yeni Üye
Arkadaşlar, desteği kesilen Windows 7 için geliştirilmiş bir güncelleme paketi sunuyorum. Bu paketle, birçok sıkıntıyı giderebilir, bazı oyunların açılmama sorunlarını çözebilirsiniz. Sisteminizi formatladıktan sonra ilk kuracağınız güncelleme paketi olmalı.

UpdatePack7R2, önemli Windows 7 güncellemelerini çevrimdışı yükler ve gereksiz güncellemeleri içermez. Bu sayede, Windows 7'yi günümüzde de sorunsuz kullanabilirsiniz. Elbette, Windows 10 gerektiren oyunları çalıştıramayabilirsiniz. Bazı Steam oyunları Windows 10 isterken, birçoğu Windows 7'de çalışır, fakat bunun bir listesi yok. Önceki güncellemeler üzerine bunu kurduğumda, sistemin daha istikrarlı ve hızlı çalıştığını gördüm. Bu paylaşımın yararlı olacağından eminim. Bu konu sabitlenirse, Windows 7 kullanmak isteyip de hangi güncellemeleri kuracağını bilmeyen birçok kişiye yardımcı olacaktır.

Kurulum çok kolay; sadece "ileri" tuşuna basarak kurulumu başlatın. Bilgisayarınız, duruma bağlı olarak 5-9 kere yeniden başlatılabilir.

Boyut: 964.2 MB

Sistem Gereksinimleri: Windows 7 SP1 ve Server 2008 R2 SP1 (32 veya 64 Bit), Server 2008 (sunucu bilgisayarlar için)

Virüs Total: Dosya büyük olduğu için ekleyemedim. Ben antivirüs kullanmıyorum, ancak siz yine de tarayın, sorun çıkacağını sanmıyorum, çıksa bile yanlış pozitif olabilir.

İndirme Bağlantısı: MediaFire (indirme bağlantısı)

Geçen ay paylaştığım Windows 7 konusu

Performanslı günler!

Neden Windows 7 kullanıyorum?

Windows 10'da ne yaparsanız yapın, giriş gecikmesi (input lag) sorunu çözülmüyor. Sisteminiz ne kadar güçlü olursa olsun, yüksek FPS değerleri alsanız bile bu gecikme devam ediyor. Bu sorun çok ince ve fark edilmesi zor; fare hareketiniz ile ekran görüntüsünün eş zamanlı olması gerekir. Windows 10'da bu gecikme çok yüksek, sebebi DWM'nin gereksiz yere gecikme yaratması. Sistemi temizleseniz bile, bu gecikme devam eder. Windows 7'de ise böyle bir sorun yok. Intelligent standby list cleaner (ISLC) ile current timer resolution değerini 0.39ms'ye kadar düşürebiliyoruz. Performans benim için çok önemli, bu yüzden Windows 7 kullanıyorum.

Paylaşım için teşekkürler. UpdatePack7R2'yi deneyeceğim. 964 MB boyut biraz büyük ama Windows 7'nin istikrarı ve performansı benim için önemli. Virüs taraması yapmadan önce mutlaka kendi antivirüs programımla kontrol edeceğim. Windows 10'daki giriş gecikmesi sorununu ben de yaşıyorum, umarım bu paket çözüm olur. İyi günler. 😊

Geri