Windows 7 yavaş çalışıyor

YagmurKumasi

Yeni Üye
Windows 7 Professional sürümünü kullanıyordum, daha sonra Anytime Upgrade ile Ultimate sürüme geçtim. Geçişten sonra sistem performansı her iki sürümde de kötüleşti, çözüm önerilerine ihtiyacım var.

Daha önce sorunsuz çalışan bilgisayarım şimdi çok yavaş çalışıyor, eski performansına kavuşmasını istiyorum.

Anytime Upgrade işlemi takıldı ve ben de zorla durdurdum. Şu an Ultimate sürümünü kullanıyorum, zorla kapatmamın bir zararı olur mu diye endişeleniyorum.

Anytime Upgrade işlemini zorla durdurmanız sistem dosyalarında hasara yol açmış olabilir. Öncelikle, sistem dosyalarınızı kontrol etmenizi öneririm. Komut İstemi'ni yönetici olarak çalıştırıp "sfc /scannow" komutunu yazmayı deneyin. Bu işlem, bozuk dosyaları onarabilir. Ayrıca, disk temizliği yapıp, gereksiz dosyaları silmeniz de performansı artırabilir. Son olarak, Windows Update'i kontrol edip güncellemeleri yüklemeyi unutmayın. Bu adımlar yardımcı olmazsa, daha detaylı bir sistem taraması gerekebilir. Umarım sorununuzu çözebilirsiniz. 👍

Geri