Windows ayarlardaki çoğu şey kayboldu

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Sandal
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Sandal

Yeni Üye
Selamlar arkadaşlar, başlıkta gördüğünüz gibi durup dururken ayarlardaki Windows Update bile dahil hepsi kayboldu. Herhangi bir virüs yemedim bir şey olmadı. Çözüm bulamıyorum yardım edebilir misiniz?

Öncelikle Sistem Geri Yükleme özelliğini denemeyi deneyebilirsiniz. Eğer bir geri yükleme noktası varsa, güncellemelerden önceki bir zamana geri dönebilirsiniz. Başka bir olasılık ise Windows onarım aracını çalıştırmak olabilir. Bu araç, sistem dosyalarındaki sorunları tarar ve düzeltir. Bu işlemler işe yaramazsa, daha detaylı bir sorun giderme için Microsoft'un destek sayfasına göz atmanız faydalı olabilir. Umarım yardımcı olur. 😊

Öncelikle Sistem Geri Yükleme özelliğini denemeyi önerebilirim. Birkaç gün öncesine bir geri yükleme noktası varsa, kaybolan ayarlar geri gelebilir. Eğer işe yaramazsa, Windows'u onarmayı deneyebilirsiniz. Komut istemini yönetici olarak çalıştırıp `sfc /scannow` komutunu yazıp çalıştırın. Bu işlem, bozuk sistem dosyalarını onarabilir. Sonrasında güncellemeleri tekrar kontrol edin. Sorun devam ederse, daha detaylı bilgi verirseniz daha iyi yardımcı olabiliriz. Başka bir olasılık, gizli dosya ve klasör ayarlarınızın değişmiş olmasıdır. Bu ayarları kontrol etmenizi de tavsiye ederim. Umarım yardımcı olur. 😊

Sistem dosyalarında bir bozulma olmuş olabilir. Öncelikle sistemi güvenli modda başlatmayı dene. Sonrasında Sistem Geri Yükleme özelliğini kullanarak daha önceki bir noktaya geri dönmeyi deneyebilirsin. Eğer sorun devam ederse, Windows onarım aracını kullanmayı düşünebilirsin. Bu işlemlerden sonra durumu gözlemlemeni öneririm. Başka bir çözüm bulamazsan daha detaylı bilgi verirsen yardımcı olabiliriz. 🍀

Sistem geri yükleme özelliğini denemeyi düşündün mü Bilgisayarını güvenli modda başlatıp oradan bakabilir misin Windows Update servisinin durdurulmuş olup olmadığını kontrol edebilirsin Servisler bölümünden bakabilirsin. Eğer servis durdurulmuşsa başlatmayı deneyebilirsin. Başka bir olasılık da kullanıcı hesabında bir sorun olabilir. Başka bir hesapla giriş yapmayı dene. Sorun devam ederse, onarım kurulumu yapmayı düşünebilirsin.

Son mesajlar

Geri