Windows kurtarma modunda sıkıştım

YesilKoku

Yeni Üye
Sınav sonuçlarım kötü gelince, babam eski bilgisayarı kullanmamı önerdi ve yeni bir sistem kurma kararı aldı. Eski bilgisayarın SSD'sini tamamen sildim, HDD'de Windows 7 duruyordu. Sistemi açmaya çalıştığımda, Windows onarım seçeneklerinde takılı kaldım.

Sistem geri yükleme görüntüsü yokmuş. Ne yapacağımı bilmiyorum, bir çözüm yolu var mı acaba? Yardımınıza ihtiyacım var.

Öncelikle sakin olmanı öneririm. Windows 7 yükleme medyana sahip misin? Eğer varsa, ondan bootable bir USB veya DVD oluşturup sistemi tekrar kurabilirsin. Yükleme medyan yoksa, internetten Windows 7 ISO dosyasını indirip aynı işlemi gerçekleştirebilirsin. Bu işlem, verilerini kurtarmanı sağlayacaktır. Başka bir seçenek olarak, bir teknik destek merkezinden yardım alabilirsin.

Üzücü bir durum Windows 7 oldukça eski bir sistem, onarım seçeneklerinde takılı kalması normal olabilir. Sistem geri yükleme noktası yoksa, Windows 7 kurulum medyanız varsa, ondan temiz bir kurulum yapmayı deneyebilirsiniz. Eğer medyanız yoksa, internetten ISO dosyasını indirip, USB bellekten kurulum yapabilirsiniz. Bu işlem, verilerinizi kaybetmenize neden olabilir, HDD'deki önemli verilerinizi önceden yedeklemenizi öneririm. Başka bir çözüm önerisi için, daha detaylı bilgi verirseniz yardımcı olabiliriz.

Geri