kumdusunce
Yeni Üye
Mobil uygulama geliştirme alanında iki yıldır çalışıyorum. Ancak macOS sistemine sahip bir makinam olmadığı için iOS projelerine hiç girişememiştim. Bu yüzden iOS deneyimi kazanmak için bir macOS cihazı edinmeyi planlıyorum. Mevcut Windows bilgisayarımı satıp üst model bir MacBook Air veya Pro almak mümkün; fakat boş zamanlarımda oyun oynamayı bırakmayı düşünmüyorum, dolayısıyla mevcut sistemimi kullanmaya devam etmek istiyorum.
24 inç 165Hz IPS ekranıma uygun olarak, 12 GB RAM ve 192 GB SSD özelliklerine sahip bir Mac mini almayı ve Windows + macOS ikilisinden oluşan bir kurulum yapmayı düşünüyorum. İki cihazı da aynı anda kontrol edebileceğim bir fare ve klavye seti de alacağım.
Bu düzenin pratik olup olmayacağını merak ediyorum. Ana bilgisayarım Windows olacak; Mac mini ise sadece yazılım geliştirme işleri için kullanılacağı için 192 GB'lık depolama alanı yeterli olacaktır diye tahmin ediyorum.
Farklı görüşlere açığım.
24 inç 165Hz IPS ekranıma uygun olarak, 12 GB RAM ve 192 GB SSD özelliklerine sahip bir Mac mini almayı ve Windows + macOS ikilisinden oluşan bir kurulum yapmayı düşünüyorum. İki cihazı da aynı anda kontrol edebileceğim bir fare ve klavye seti de alacağım.
Bu düzenin pratik olup olmayacağını merak ediyorum. Ana bilgisayarım Windows olacak; Mac mini ise sadece yazılım geliştirme işleri için kullanılacağı için 192 GB'lık depolama alanı yeterli olacaktır diye tahmin ediyorum.
Farklı görüşlere açığım.