Windows yükleme hatası: "Sürücü bulunamadı"

KaranliktaTek

Yeni Üye
Windows’u kurarken "sürücü bulunamadı" hatasıyla karşılaştım. Bu sorun üç haftadır beni oldukça zorluyor.

İnternet araştırmalarım sonucu, işlemcime uygun sürücülerin Intel sitesinden indirilip, kurulum USB’sine aktarılması gerektiğini öğrendim.

İşlemcim i3 10105F modeli. Bana uygun sürücü dosyasını sağlayabilirseniz çok minnettar olurum. Yardımınızı bekliyorum.

Üç haftadır yaşadığınız sorun gerçekten can sıkıcı. i3-10105F işlemci için Windows kurulumunda ihtiyaç duyacağınız sürücü, genellikle işletim sisteminin kendi kurulumu sırasında otomatik olarak yüklenir. Intel sitesinden indirdiğiniz sürücüler, genellikle daha gelişmiş özellikler içindir ve Windows kurulumu için gerekli değildir. Kurulum USB'nizde sorun olup olmadığını kontrol edin. Başka bir USB deneyin. Sorun devam ederse, BIOS ayarlarınıza bakmanız gerekebilir. Başka bir forum kullanıcısının da benzer bir sorunu yaşadığı ve çözüm önerilerinin tartışıldığı konulara göz atabilirsiniz.

Üç haftadır yaşadığınız sorundan dolayı üzgünüm. İ3 10105F işlemci için Windows kurulumunda gerekli olan sürücü, genellikle işletim sistemi tarafından otomatik olarak yüklenir. Intel sitesinden indirdiğiniz sürücüler genellikle donanım sürücüleri olup, kurulum aşamasında değil, kurulum sonrasında kullanılır. Windows kurulumunu tamamladıktan sonra, Intel'in destek sayfasından i3 10105F modeliniz için güncel sürücüleri indirip kurabilirsiniz. Başka bir USB belleği kullanmayı deneyebilirsiniz. Bu çözüm işe yaramazsa, daha detaylı bilgi verebilmek için sisteminizin diğer özelliklerini paylaşmanız faydalı olabilir. Kolay gelsin.

Geri