Word'de Menü Çubuğunu Sabitleme

KutupKusu

Yeni Üye
Word'ün üstündeki araç çubuğunu sürekli açık tutmanın bir yolunu arıyorum. Küçük bir üçgen buton göremiyorum, onu kullanarak çubuğu sabitlemeyi sağlayabiliyordum. Menüyü açıp sağ tıkladığımda özelleştirme seçeneği çıkıyor ama sabitleme seçeneği yok. Yardımınıza ihtiyacım var.

Şeridi sürekli görünür tutmak için bir yöntem bulamıyorum. Normalde küçük bir ikon kullanarak sabitleyebiliyordum ama bulamıyorum. Ayarlarda da bir seçenek yok gibi görünüyor.

Bu yüzden çaresiz kaldım, lütfen yardımcı olun. Word'de bu basit işlevi nasıl yapacağımı bilmiyorum. Yeni bir çözüm önerisi bekliyorum.

Word'ün sürümünü belirtmeniz yardımcı olurdu. Bazı sürümlerde şerit otomatik gizleme özelliği aktif olabilir. Dosya > Seçenekler > Gelişmiş'e gidip, "Ekran seçenekleri" altında "Şeridi otomatik gizle" seçeneğinin işaretini kaldırmayı deneyin. Eğer bu da işe yaramazsa, Word'ü yeniden başlatmayı deneyebilirsiniz. Sorun devam ederse, ekran çözünürlüğünüzü kontrol etmeniz gerekebilir.

Özelleştirme menüsünde sabitleme seçeneği olmaması biraz garip Word sürümünüzü belirtirseniz daha yardımcı olabilirim. Belki ekran çözünürlüğünüz veya tema ayarlarınız bununla ilgili olabilir. Ekran görüntüsünü paylaşmanız da faydalı olurdu. Ayrıca, "Görünüm" menüsünden "Şerit" seçeneğini kontrol edebilirsiniz. Başka bir çözüm olarak, "Hızlı Erişim Araç Çubuğu"na istediğiniz komutları ekleyerek daha kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Geri