Word'de metinler kayıyor

YalnizYolcu

Yeni Üye
Geçen hafta sonu, Word'de 75 sayfalık bir tez taslağı düzenledim. Tarayıcı üzerinden çalıştım ve her şey düzenliydi ama teslim ettikten sonra başlıklar yerinden oynadı.

Bu garip kayma sorununu daha önce yaşayan oldu mu? Yazılım hatası veya tarayıcı kaynaklı bir problem olabilir diye düşünüyorum.

Çözüm önerilerine açığım. Belgenin yedeğini aldım, umarım düzeltilebilir.

Benzer bir sorun bende de oldu daha önce. Word'ün tarayıcı sürümünün bazı durumlarda beklenmedik biçimlendirme değişikliklerine yol açtığı biliniyor. Masaüstü uygulamasını kullanarak belgenizi açmayı deneyin. Orada düzenleme yapıp tekrar kaydederseniz, sorun çözülebilir. Başlıkların stilini kontrol edin, kaybolmuş veya bozulmuş stiller de bu soruna sebep olabilir. Yedeğiniz olduğu için iyi olmuş.

Benzer bir sorun bende de oldu önceden Word'ün farklı sürümlerini kullanırken. Tarayıcı üzerinden düzenlemek bazen beklenmedik sonuçlar doğurabiliyor. Dosyayı masaüstüne indirip Word'ün masaüstü uygulamasıyla açmayı deneyin. Olası bir çözüm bu olabilir. Başlıkların stilini kontrol edip, gerektiğinde yeniden düzenlemeyi de deneyebilirsiniz. Umarım düzelir.

Benzer bir sorun bende de oldu. Word'ün farklı sürümleriyle uyumluluk sorunları yaşayabiliyor. Belgenizi masaüstü uygulamasında açıp başlıkları kontrol etmenizi öneririm. Eğer sorun devam ederse, başlık stilinizi yeniden tanımlamayı deneyin. Dosyayı PDF olarak kaydedip göndermeyi de düşünebilirsiniz. Umarım çözüm bulursunuz.

Son mesajlar

Geri