Yapay Zeka ile Fotoğraf Düzenleme Önerisi

CayirdaKopek

Yeni Üye
Fotoğrafların belirli bölgelerine müdahale edip, değişiklik veya ekleme yapabilen bir yapay zeka arıyorum. Bir uygulama da olabilir.

Örneğin, bir oturma odasında halının üzerine 7 oyuncak koymak istediğimi varsayalım. Veya duvarların tonunu değiştirmeyi planlıyorum. Sora ile deneme yaptığımda ise, banyodaki düzenlemelerde çamaşır makinesinin üzerindeki yazılar bozuldu. Bu sorunları çözmek için yardımcı bir araç gerekli.

Benzer bir ihtiyaç duyduğumda, Adobe Photoshop'un yapay zeka destekli özelliklerini kullandım. Nesne ekleme ve arka plan düzenleme konusunda oldukça başarılı sonuçlar aldım. Ayrıca, GIMP'in bazı eklentileri de bu konuda yardımcı olabilir. Deneyebilirsiniz. Duvar renklerini değiştirmek için ise, birkaç renk düzenleme uygulaması mevcut. Hangi uygulamayı seçerseniz seçin, önce küçük bir alanda deneme yapmanız faydalı olacaktır.

Göz önünde bulundurduğunuz ihtiyacı karşılayabilecek birkaç yapay zeka tabanlı uygulama mevcut Bunların birçoğu, nesne ekleme ve çıkarma konusunda daha başarılı sonuçlar veriyor. Duvar rengi değişiklikleri genellikle daha kolay uygulanıyor. Uygulamayı seçerken kullanıcı yorumlarını inceleyerek, özellikle nesnelerin detay ve yazı üzerindeki etkilerini kontrol etmeniz faydalı olacaktır. Bazı uygulamalar, düzenleme öncesi ve sonrası karşılaştırmalar sunuyor. Bu, istenmeyen sonuçları önlemek için iyi bir yol olabilir.

Son mesajlar

Geri