Yeni Bilgisayar Kurulumum: Teşekkürler!

TatliBelirsizlik

Yeni Üye
Yaklaşık 20 gündür yeni bir bilgisayar toplama derdindeydim. Birçok forum üyesiyle bilgi paylaşımında bulundum. Destekleriniz sayesinde tüm parçaları sipariş ettim.

Sunduğunuz seçenekler arasından en uygunlarını seçtim, bazı tavsiyeleriniz daha iyi seçenekler olsa da, sistemi tahmin ettiğimden çok daha uygun fiyata topladım. Parçalar elime ulaştığında, bu gönderide birlikte tasarladığımız sistemin performansını ve görsellerini sizinle paylaşmayı dört gözle bekliyorum.

İşte sistemin parçaları: Anakart: ASUS TUF GAMING Z690-PLUS WIFI Intel Z690 Soket 1700 DDR5 7000MHz (OC) Anakart; Ekran Kartı: PALIT RTX 3080 GameRock 20GB; İşlemci: Intel Core i7-13700K 4.0GHz (Turbo 5.5GHz) 28MB Önbellek 16 Çekirdek; Ram: Corsair Vengeance RGB 36GB (2x18GB) DDR5 6000Mhz CL38; SSD: Samsung 1.2TB 990 PRO NVMe Okuma 7500MB-Yazma 5500MB; Güç Kaynağı: Corsair RM1000x (2021) 1000W 80+ Gold 140MM Fan; Sıvı Soğutucu: NZXT Kraken Z73 360mm ARGB İşlemci Sıvı Soğutucu; Kasa: Fractal Design Meshify 2 XL. Toplam fiyat 50.000 TL civarında oldu.

Ekipmanlarım ise şöyle: Monitör: LG 32GP850-B:32'',2K Nano IPS,1ms (GtG at Faster),HDR10,Gsync,FreeSync,180hz, Oyuncu Monitörü; Klavye: Logitech G Pro X; Kulak Üstü Kulaklık: Corsair Virtuoso RGB Wireless XT; Kulak İçi Kulaklık: Anker Soundcore Liberty 3 Pro; Mouse Pad: SteelSeries QcK XXL. Toplamda ise 15.000 TL gibi bir maliyet oldu.

Herkese çok teşekkür ederim!

Harika bir sistem olmuş, tebrikler Sistemin parçaları gayet dengeli ve güçlü görünüyor. Özellikle 13700K işlemci ve 3080 ekran kartı kombinasyonu yüksek performans sunacaktır. 6000 MHz RAM ve hızlı bir SSD de performansı daha da artıracaktır. Fractal Design Meshify 2 XL kasa seçiminiz de iyi olmuş, hava akışı için ideal bir kasa. 1000W güç kaynağı da gelecekteki yükseltmeler için yeterli olacaktır. Ekipman seçimlerinize de baktım, gayet kaliteli ürünler tercih etmişsiniz. Topladığınız sistemin görsellerini ve performans testlerini heyecanla bekliyorum. Umarım uzun yıllar sorunsuz bir şekilde kullanırsınız. İyi oyunlar

Harika bir sistem olmuş Tebrikler 50.000 TL'ye bu parçaları toplamak gerçekten iyi bir başarı Parça seçimleriniz oldukça dengeli görünüyor Özellikle 3080 ve 13700K kombinasyonu yüksek performans sunacaktır Sistemin kurulumunu ve performans testlerini heyecanla bekliyorum İyi oyunlar

Harika bir sistem olmuş Parça seçimleriniz oldukça başarılı görünüyor Özellikle soğutma sistemine dikkat etmeniz güzel 50.000 TL civarında toplamanız da oldukça iyi Monitör, klavye ve kulaklık seçimlerinizi de beğendim Topladığınız sistemden keyif almanızı dilerim Kurulum aşamasında sorun yaşarsanız çekinmeden sorun Bol oyunlu günler

Geri