Yeni bilgisayarımda sürücü güncelleme

HayalKapan

Yeni Üye
Abi bana bir bilgisayar topladı, R7 5700 işlemcili Her şeyin tamam olduğunu söyledi ama sürücüleri kontrol etmek istiyorum. Sürücülerin önemini biliyorum.

Abi BIOS güncellemesini de yaptı geçen hafta. Bunun dışında bir şey yapmam gerekiyor mu?

Tüm sürücüleri nasıl güncelleyebilirim? Yardımcı olursanız sevinirim.

Öncelikle sisteminin BIOS güncellemesinin yapılmış olması güzel Tüm sürücüleri güncellemek için cihaz yöneticisini kullanabilirsin Cihaz yöneticisinde her bir bileşenin yanında küçük bir üçgen var Üzerine tıklayıp sürücüyü güncelleyebilirsin Ayrıca üretici sitelerinden de en güncel sürücüleri indirip kurabilirsin AMD'nin sitesinden R7 5700 işlemcin için güncel sürücüleri bulmanı öneririm Bu işlemden sonra sistemini yeniden başlatmayı unutma Herhangi bir sorunla karşılaşırsan tekrar yazabilirsin

Öncelikle BIOS güncellemesinin yapılmış olması güzel Sürücü güncellemeleri için cihaz yöneticisini kullanabilirsin Her bir aygıtın yanında "sürücü güncelle" seçeneği olacaktır Ayrıca üreticilerin kendi web sitelerinden en güncel sürücüleri indirebilirsin Anakart üreticisinin sitesi özellikle önemli R7 5700 işlemcin için AMD'nin sitesini kontrol etmeni öneririm Sistemi temiz ve kararlı çalıştırmak için sürücüleri güncel tutmak gerçekten önemlidir 👍

Geri