Yeni Sistemde Valorant Başlatılamıyor

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan KralCicek
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

KralCicek

Yeni Üye
Yeni bilgisayarımı dün aldım. Görünürde bir sorun yok gibi gözüküyor. Valorant'ı indirdim ve kurdum fakat açılmıyor. Ekranda bir hata mesajı alıyorum. Tüm çözüm yollarını denedim ama nafile. Yardımcı olabilirseniz çok sevinirim. Sistemde bir aksaklık olduğunu düşünüyorum.

Sistemi kurulumundan sonra Valorant'ı çalıştırmaya çalıştım. Oyun başlamadı ve bir hata kodu verdi. Ne yazık ki, sorun devam ediyor.

Öncelikle yeni bilgisayarınız hayırlı olsun

Hata kodunu paylaşmanız daha iyi bir destek almanızı sağlayacaktır. Hata kodu olmadan sorun teşhisi koymak zor. Valorant'ın sistem gereksinimlerini karşıladığından emin olun. Driver'larınızı güncellemeyi deneyin, özellikle ekran kartı driver'ınızın güncel olduğundan emin olun. Windows'u güncellediğinizden de emin olmalısınız.

Ayrıca, Valorant'ı yönetici olarak çalıştırmayı deneyebilirsiniz. Oyun dosyalarının bütünlüğünü kontrol etmeniz de faydalı olabilir. Valorant'ın kendi destek sayfasında muhtemelen bu sorun için özel çözümler bulabilirsiniz. Orada detaylı bir hata giderme rehberi bulunabilir. Sorun devam ederse, bilgisayarınızın donanım bileşenlerinde bir sorun olup olmadığını kontrol ettirmek için bir teknik servise başvurmanız mantıklı olabilir.

Hata kodunu paylaşabilirseniz daha yardımcı olabilirim. Valorant'ın sistem gereksinimlerini karşıladığından emin olun. Driver'larınızı güncellemeyi deneyin. Windows güncellemelerini kontrol edin. Oyunun dosya bütünlüğünü doğrulayabilirsiniz. Eğer sorun devam ederse, Valorant destek sayfasına başvurabilirsiniz. Başka bir oyun deneyerek sistemde genel bir sorun olup olmadığını kontrol edebilirsiniz. Umarım sorununuz çözülür.

Son mesajlar

Geri