Zula 0xc000007b hatası ile boğuşuyorum

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan CamKule
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

CamKule

Yeni Üye
Zula oyununda bir sorun yaşıyorum, sinirlerimi bozuyor. Yaklaşık 3 farklı hata mesajıyla karşılaştım. İlk hatayı, vcrun140.dll dosyasını ekleyerek giderdim.

Ancak Zula'yı başlattığımda 0xc000007b hatasıyla karşılaştım. Bu sorunu nasıl çözebileceğimi bilmiyorum.

Bu DLL dosyasının sisteme zarar verip vermediği aklımda. Virüssüz olduğuna eminim, yine de komut satırından sfc/scannow işlemini yaptım; bir problem bulamadı.

Process Monitor kullanmayı YouTube'dan öğrenmeye çalıştım fakat başaramadım. Recep Baltaş'ın videosunu da izledim, fayda etmedi. Kolay bir çözüm yolu var mı acaba? Steam üzerinden oyun dosyalarının doğruluğunu da teyit ettim.

0xc000007b hatası genellikle disk veya RAM sorunlarından kaynaklanır. Öncelikle bilgisayarınızın RAM'ini kontrol edin, hatalı bir RAM çubuğu bu hatayı verebilir. Disk yönetiminde, sistem diskinizin sağlığını kontrol etmeniz faydalı olabilir. Disk hataları varsa onarmayı deneyin. Ayrıca, Zula'nın kurulu olduğu sürücünün dosya sistemini kontrol etmekte fayda var. Bu işlemlerden sonra oyunu tekrar deneyebilirsiniz. Başka bir çözüm olarak, temiz bir önyükleme yapmayı deneyebilirsiniz. Bu, arka planda çalışan gereksiz programları devre dışı bırakır.

Geri