Oyunlar

Epic Games 2020 Yılbaşı İçin Ücretsiz Oyun Veriyor

2020 yılı koronavirüs pandemisi nedeniyle sosyalleşme açısından verimsiz olarak geçti. Sağlık açısından hemen hemen herkes evlerine kapandı. Özellikle gençler eve kapandığında kendilerini oyuna verdi. Evde kalmayı eğlenceli hale getiren oyunlar ile gençler dışarıya çıkmadan evlerinde sağlıklı bir şekilde eğlenceli vakit geçirebiliyorlar.

Epic Games pandemi döneminde herkese sağladığı ücretsiz oyunlar ile gençlerin gözdesi durumuna geldi. Özellikle yıl başı nedeniyle sağlayacağı ücretsiz oyunlar tamı tamına 17 adet. Her gün farklı bir oyunu ( Dünya çapında isim yapmış, hit almış ve herkesin beğenisini kazanmış) ücretsiz olarak verecek olan Epic Games’i şimdiden takibe başlayabilirsiniz.

Epic Games hergün bir oyunu ücretsiz sağlayacak fakat bunu sürpriz bir şekilde gizli yapmaya karar vermişti. Oyun isimlerini açıklamadan her gün bir sürpriz oyun ücretsiz olacaktı. Fakat iç kaynaklardan bir sızıntı geldi ve ücretsiz dağıtılacak oyunların listesi yayımlandı. Epic Games Tarafından ücretsiz olarak dağıtılması planlanan oyunların listesini aşağıda bulabilirsiniz.

Epic Games Ücretsiz Oyunlar (2020 Yılbaşı)

17/12 – Dying Light
18/12 – Resident Evil 7
19/12 – The Witcher 3
20/12 – Mass Effect andromeda
21/12 – Assassin’s Creed Origins
22/12 – Metal Gear Solid v
23/12 – The evil within 2
24/12 – Far Cry 5 25/12 – Fallout 4
26/12 – Borderlans 3
27/12 – Monster hunter worlds
28/12 – Dragon age ınquisition
29/12 – Horizon Zero down
30/12 – Ghost Recon Breakpoint
31/12 – Hitman 2

Yukarıdaki listede görülebildiği gibi 17 Aralık 2020 Dying Light oyunu ile ücretsiz oyun paylaşımı başlıyor. Ücretli olarak alındığında binlerce TL edecek oyunlar 2020 yılbaşı nedeniyle oyun severlere ücretsiz olarak verilecek.

Ücretsiz oyunları alabilmeniz için Epic Games sitesine üye olmanız gerekiyor. Üyelik ücretsiz olup mail adresiniz ile hızlı bir şekilde üye olabiliyorsunuz. ( Epic Games Linki ) Epic Games sitesine üye olduktan sonra ücretsiz oyunları hesabınıza ekleyebiliyorsunuz.

Yukarıda liste olarak paylaşılan ücretsiz oyunlar sadece başında yazdığı tarihte ücretsiz olacak. Yani 24 saat ücretsiz olduktan sonra tekrar ücretli hale gelecek. Bu nedenle ilgilendiğiniz oyunu veya oyunlar ilgili tarihlerde hesabınıza eklemeniz gerekiyor. Oyunu bir kez hesabınıza ekledikten sonra ömür boyu indirme hakkınız oluyor. Epic Games yükleyicisini kurarak hesabınızda bulunan oyunları bilgisayarınıza indirebilirsiniz.

Epic Games’in dağıtacağı ve ücretsiz olarak her gün dağıtacağı oyunu indirmek için aşağıdaki linki takip edebilirsiniz.

Epic Games Ücretsiz Oyunlar: https://www.epicgames.com/store/tr/free-games

Yukarıdaki fotoğrafta görebileceğiniz üzere her gün gizemli oyun şeklinde bir oyun listelenecektir. ( Epic Games ücretsiz oyunlar sayfasında yer almaktadır.) Geri sayım sayacı bittiğinde yani her gün verilen süre dolduğunda oyun ismi açıklanacak ve epic games hesabınız ile oyunu hesabınıza alabileceksiniz. Oyunu hemen indirme şartınız bulunmamakla birlikte hesabınıza aldıktan sonra istediğiniz zaman indirebilirsiniz.

Oyun listesini incelediğinizde farkedeceğiniz üzere bazı oyunlar sistem gereksinimi olarak yüksektir ve iyi bir bilgisayara sahip olmanız gerekmektedir. Bazı oyunlar ise daha sade olup hemen hemen her bilgisayarda oynanabilecek oyunlardır.

GTA V ve Mudrunner

Epic Games ücretsiz oyun kampanyasını zaman zaman tekrarlıyor. Daha önce GTA V ve Mudrunner gibi satış rekorları kıran, milyonlarca kişinin oynadığı oyunları ücretsiz dağıtan firma ilk defa bu kadar kapsamlı oyunu ücretsiz olarak ardı ardına oyun severlerle paylaşıyor.

Ayrıca yukarıdaki listede yer alan oyunların dışında tüm oyunlarda yıl başı indirimi yapılıyor. %50 ve %75 gibi indirimlere sahip oyunları satın alabilirsiniz. Almak istediğiniz ve merakla beklediğiniz oyunlar var ise yıl başı kampanyasını kaçırmamanızı öneririz.

Pahalı ve Kült Oyunlar

Yukarıdaki listeye dönecek olursak The Witcher 3, Mass Effect Andromeda, Assassins Creed Origins, Far Cry 5, Hitman 2 ve Resident Evil 7 gibi yüksek fiyatlı ve geniş kitlelere hitap etmiş oyunlar herkesin ilgiyle beklediği oyunların başında geliyor. Bizde bu oyunları hemen hesabımıza ekleyecek olup ardından oynayarak sizlerle yorumlarımızı paylaşacağız. Hatta online oynanan oyunlarda karşılıklı oynama şansımız bile var.

Not: Düşük bir ihtimal olsa dahi oyun listesi sızdırılmıştır. Bilerek veya istenmeden olabilir, oyunların çıkacağı kesin değildir.

İyi oyunlar.

PC.NET.TR

Epic Games 2020 Yılbaşı İçin Ücretsiz Oyun Veriyor
Epic Games 2020 Yılbaşı İçin Ücretsiz Oyun Veriyor

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.