10.000 TL direksiyon seti önerisi

topraktonlama

Yeni Üye
10k bütçem var 12-13K'ya kadar çıkabilirim. Debriyajlı direksiyon seti arıyorum. Hangisini almalıyım?

Düşündüğüm set Rampage V995 RAMPAGE Force V995 3 Pedallı El Vitesi Gaming Oyun Direksiyonu Siyah Fiyat & Özellik | MediaMarkt herkes Rampage'i kötülüyor fakat kimse neden kötü olduğunu belirtmiyor kötülemelerinin nedeni nedir? Fikirlerinize açığım.

Rampage V995 hakkında genel bir olumsuz görüş olduğunu biliyorum. Çoğu kullanıcı, malzeme kalitesinin düşük, dayanıklılığının zayıf ve özelliklerinin fiyatına göre yetersiz olduğunu belirtiyor. Daha kaliteli bir deneyim için Logitech G29, Thrustmaster T150 veya T248 gibi modellere bakmanı öneririm. Bütçeni biraz zorlasan da uzun vadede daha memnun kalırsın. Araştırmanı derinleştirerek farklı modellerin incelemelerini okuyabilirsin.

Rampage V995 hakkında genel bir olumsuz görüş olduğunu biliyorum Detaylı bilgi için forumda yapılan yorumları incelemeni öneririm Bazı kullanıcılar dayanıklılık sorunlarından bahsediyor, bazıları ise hassasiyet eksikliğinden şikayetçi. Bütçene uygun diğer markaları (örneğin Thrustmaster, Logitech) da araştırmanı tavsiye ederim Onların kullanıcı yorumlarını da göz önünde bulundurursan daha iyi bir karar verebilirsin. İyi bir araştırma ile doğru ürünü bulabilirsin 👍

Geri