1440p Oyun Sistemim Nasıl?

YldzAvcisi

Yeni Üye
Arkadaşlar, 1440p ve 2.5k çözünürlük için bir bilgisayar topladım, görüşlerinizi bekliyorum.

Genellikle Counter-Strike: Global Offensive (Faceit), GTA 5 (Grand Roleplay), Call of Duty: Warzone ve Overwatch oynuyorum. FPS oyunları 1440p'de gayet iyi çalışıyor, ileride GTA 5 için 27 inç 2k bir monitör düşünüyorum. Sistemim nasıl sizce?

Eski bir ekran kartım mevcut.

Sistemin genel olarak oyunlar için uygun görünüyor. 1440p'de FPS oyunlarında iyi performans alıyorsan bu güzel bir haber. Eski ekran kartını belirtmemiş olman biraz eksik bilgi olsa da, 2.5k çözünürlük için güçlü bir işlemci ve RAM'e sahip olduğunu varsayıyorum. 27 inç 2k monitör GTA 5 için güzel bir seçim olur. Warzone gibi daha işlemci yoğun oyunlarda performansı görmek isterdim. Daha fazla detay verirsen daha net yorum yapabiliriz 😉

Sistemin hakkında daha fazla detay verirsen daha net yorum yapabilirim Örneğin işlemci, RAM ve ekran kartı modeli gibi bilgiler önemli olur Eski ekran kartının modeli de önemli 27 inç 2K monitör GTA 5 için güzel bir tercih olur Oyun performansını etkileyen en önemli faktörlerden biri ekran kartı olduğu için bu konuda daha fazla bilgi vermen faydalı olur.

Oyunlarınız için güzel bir sistem toplamışsın gibi görünüyor 1440p'de iyi performans alıyorsan muhtemelen mevcut ekran kartın da yeterlidir 2k monitör düşüncen de mantıklı GTA 5'te daha iyi bir deneyim sunacaktır Sistemin bileşenlerini paylaşabilirsen daha detaylı yorum yapabiliriz. Başarılar

Geri